Adidas Vintage moulded case iPhone 6(S) rood/wit

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken

Snel overzicht

Bent u een fan van de drie strepen? Dan is de rood/witte Adidas Vintage Moulded Case iPhone 6(S) zeker iets voor u. De Adidas case is gemaakt van hard polycarbonaat en heeft een stevige rubberen bekleding. Naast dat het een streling voor het oog is, biedt de Originals hard case van adidas ook nog een uitstekende bescherming tegen stoten, vuil en krassen.

€ 24,99
Zet op verlanglijst

Gegevens

Adidas Vintage moulded case iPhone 6(S) rood/wit

Stoere en sportieve karakter van Adidas

De Adidas Moulded Case iPhone 6(S) is gemaakt van hoogwaardig rubber materiaal, waardoor de case niet te glad is en prettig in de hand ligt. De traditionele adidas strepen komen mooi terug op de achterkant van de case, waardoor het design direct ook wat exclusiefs krijgt. Daarnaast zorgen de strepen voor het stoere en sportieve karakter van adidas.

Makkelijk te gebruiken

Naast de traditionele stoere strepen heeft de Adidas Moulded Case iPhone 6(S) ook veel gebruiksgemakken. U heeft toegang tot alle knoppen, ook de camera, en de kabeltjes zijn moeiteloos aan te sluiten. Uw iPhone zit prima op zijn plek bij de Adidas Moulded Case. De case is gemaakt van hoogwaardig rubber materiaal. Door de stevige rubberen bekleding is de Case zeker niet te glad, waardoor die goed in de hand ligt. 

Kenmerken

- Harde case met rubber coating voor een perfecte grip
- Originals logo
- Gemakkelijk toegang tot knoppen en poorten
- Polyurethaan inlay met opgestikte 3-Stripes 50% polycarbonaat, 50% polyurethaan

Extra informatie

Artikelnummer SBB057
Fabrikantcode 19510
EAN-code 8718846012508
Apparaten Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
Merk Adidas
Kleur Rood
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee

Hoe waardeert u dit product?