Black Eye 3 in 1 Fish Eye Lens

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 23,99

Bestseller! Meer dan 62 keer verkocht in het afgelopen jaar.

De 3 in 1 bevat de originele Fish Eye samen met de nieuwe Wide Angle en Macro combo lens. Schroef de Wide Angle los en de macro verschijnt van binnen, zodat je maximale kansen krijgt in een klein pakket. De 3in1 is het nieuwe go-to-lenspakket waarmee je al je visies kunt waarmaken.


- 180 ° beeldhoek
- 155º Wide Angle en 20x Macro zoom in één lens
- Te gebruiken met telefoons, iPad, laptops of Macbooks
- Ideaal voor Skype / Facetime 

Normale prijs: € 29,99

Aanbieding prijs € 23,99

Black Eye 3 in 1 Fish Eye Lens

De Black Eye 3 Fish Eye bevat de oorspronkelijke Fisheye-lens en een combinatie van de nieuwe Wide Angle- en Macro-lenzen. Draai de Wide Angle-lens los om de Macro-lens te gebruiken en om te profiteren van alles wat dit pakket te bieden heeft. Met dit driedelig lenzenpakket kun je elk beeld haarscherp op je smartphone camera vastleggen. 

Black Eye PRO Fisheye

De Black Eye PRO Fisheye biedt scherpte van rand tot rand en stelt je in staat om bij elke opname een groter gebied vast te leggen, waardoor je meer creatieve mogelijkheden hebt. Geen zorgen meer over het meebrengen van een camera!

Black Eye HD Wide Angle

Met de Black Eye HD Wide Angle Lens heb je meerdere opties voor elke foto. Het is de perfecte lens om het maximum uit elke foto of video te halen. Daarnaast heeft de lens een 140 graden beeldhoek zonder hoekvervorming, waardoor deze lens een uitstekende cinematografische ervaring in alle foto's en video's biedt. 

Black Eye HD Macro

Pimp je sociale media met de Black Eye HD Macro door van dichtbij haarfijne foto's te nemen van alles wat je ziet. De HD-macro geeft je volledige sensorscherpte om je zo dicht mogelijk bij je beeld te brengen. De fijnste details worden scherper dan ooit!

Let op: Het Universal Clip Attachmentsysteem werkt met smartphones, tablets en laptop

Artikelnummer SBR706
Fabrikantcode CM003
EAN-code 6430055450408
Geschikt voor: Nee
Merk Black Eye
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen Nee
Aansluitingen Nee