Black Eye PRO KIT: Telex3, Fish Eye, HD Macro + Travel Case

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 139,99

Aanbieding prijs € 119,00

De ultieme kit voor een veeleisende mobiele fotograaf. De Black Eye Pro Kit bevat alles wat je nodig hebt om je Instagram-account te pimpen en om je volgers of vrienden aan het beeld te kluisteren. Ideaal om foto's en video's te maken tijdens je reizen!


- Inclusief een stijlvolle reiscase
- Bevat de Tele 3X, Full-Frame Fisheye en de Macro HD-lenzen
- Te gebruiken met telefoons, iPad, laptops of Macbooks
- Ideaal voor Skype / Facetime 


Normale prijs: € 139,99

Aanbieding prijs € 119,00

met gratis verzending!

Black Eye PRO KIT, Tele X3, Fish Eye & HD Macro + Travel Case

De Black Eye Pro Kit is alles wat een beginnende fotograaf nodig heeft. Veelzijdige opties maken het mogelijk om de beste foto's te maken met je telefoon. De Pro Kit bevat de Tele X3, Full-Frame Fisheye en de Macro HD-lenzen opties voor alle soorten foto's. De duurzame en stijlvolle reiscase maakt de Pro Kit perfect om te reizen en foto's of video's op de weg te maken. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het meenemen van je camera!

Black Eye Pro Tele 3x

De Black Eye Pro Tele 3x maakt de scherpste en meest gedetailleerde foto's die je kunt maken met een smartphonecamera. De Tele 3x biedt verbazingwekkende diepte en helderheid die je nog nooit hebt gezien in een smartphone.

Black Eye Pro Fish Eye 

De Black Eye PRO Fisheye biedt scherpte van rand tot rand en stelt je in staat om bij elke opname een groter gebied vast te leggen, waardoor je meer creatieve mogelijkheden hebt. Geen zorgen meer over het meebrengen van een camera!

Black Eye HD Macro

Pimp je sociale media met de Black Eye HD Macro door van dichtbij haarfijne foto's te nemen van alles wat je ziet. De HD-macro geeft je volledige sensorscherpte om je zo dicht mogelijk bij je beeld te brengen. De fijnste details worden scherper dan ooit!

Let op: Het Universal Clip Attachmentsysteem werkt met smartphones, tablets en laptop

Artikelnummer SBR708
Fabrikantcode PK001
EAN-code 6430055450460
Geschikt voor: Nee
Merk Black Eye
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee