Voorkom dat jouw baggage zoekraakt dankzij onze compacte trackers!

gps-trackers-sbsupply

Naarmate de vakanties beginnen worden passagiers die via luchthavens over de wereld reizen geteisterd door bagageproblemen. Van lange vertragingen bij het ophalen van bagage, tot het worden gevraagd om tassen de dag voor een vlucht af te geven. Door deze vervelende situaties ziet men vaak gebeuren dat de bagage uiteindelijk zoek raakt. Nu de spanningen hoog oplopen als gevolg van vertragingen en annuleringen van vluchten, verergeren deze bagage problemen de stress waar vakantiegangers momenteel al last van hebben. Zorg er daarom voor dat jouw koffer met kostbare spullen altijd is terug te vinden met onze compacte trackers! 

Vind jouw koffer met de Invoxia trackers

De Invoxia GPS tracker is een handige gadget om je spullen te lokaliseren, het stuurt je anti-diefstal waarschuwingen om je te waarschuwen in geval van verdachte bewegingen op je koffer. Hiernaast kun je veiligheidszones via de applicatie definiëren en de tracker doet de rest! Het vertelt je wanneer de tracker in of uit het gebied gaat met een perfecte nauwkeurigheid. Dit alles is toegankelijk via de applicatie. Ook kun je de route van de tracker volgen. Wil je een nog kleiner formaat tracker die je zelfs aan je sleutelbos kunt hangen? Ga dan voor de Invoxia Mini Tracker!

Met een levensduur van 6 maanden hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij ineens leeg is. Bovendien krijg je een melding als de batterij bijna leeg is. De netwerkdekking is GRATIS voor 3 jaar en een simkaart is niet eens nodig om ervan te genieten. Het 3-jarige abonnement is inbegrepen in het invoxia-pakket.

Bekijk voor meer informatie over de Invoxia trackers onze uitgebreide blog en FAQ!

Accessoires voor de AirTag zodat je hem gemakkelijk aan je koffer kan bevestigen

De Apple Airtag is de nieuwste gadget van Apple die ervoor zorgt dat jij nooit meer je kostbare spullen kwijtraakt. Apple heeft een klein rond apparaat uitgebracht die ervoor zorgt dat jij jouw spullen altijd meteen terug vindt. Een Airtag is een apparaat dat je vast maakt aan bijvoorbeeld je tas of je sleutels en doormiddel van de Find-me app kun jij je tas of sleutels lokaliseren door de app.

Het kleine nadeel van de Airtag is dat je hem niet zonder accessoires kan bevestigen. Apple heeft namelijk geen gaatje in de Airtag gemaakt waardoor je hem ergens aan kunt bevestigen. Gelukkig heeft SB Supply hier een oplossing voor. Wij hebben verschillende siliconen en leren hangers om jou Airtag te beschermen tegen krassen en met deze hangers kun je hem makkelijk aan je sleutels maken. De sillicone Airtag sleutelhanger met ring is verkrijgbaar in de kleur ZwartWit en Roze. De sillicone Airtag sleutelhanger is verkrijgbaar in de kleur ZwartWit en Roze. De leren Airtag sleutelhanger is verkrijgbaar in de kleur Zwart.

Bekijk voor meer diepgang onze blog over de AirTag!

Hulp nodig bij andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze chat, telefonisch of per e-mail. Bezoek onze contactpagina voor meer informatie!