Smart home

Het kiezen van de juiste Bold Smart Cylinder is essentieel voor zowel de veiligheid als het gemak. De cilinders van Bold Smart komen in verschillende lengtematen om te zorgen dat er voor elke deur een gepersonaliseerd slot is. Hieronder kan je een gedetailleerd stappenplan vinden om de ideale variant te kiezen voor jouw deur, zodat je met vertrouwen kan genieten van een gemakkelijke en veilige toegang tot jouw huis!

Lees meer

De beste app om vogels te spotten!

19 mrt. 2024 16:41:29

Ontdek de wereld van vogels kijken met Bird Buddy - het ultieme vogelhuisje voor natuurliefhebbers! Lees ons blog voor een diepgaande kijk op de functies en voordelen van deze innovatieve app. Klaar om je passie voor vogels te verdiepen? Klik hier om het blog te lezen en koop Bird Buddy vandaag nog!

Lees meer

Hoe stel ik mijn Bird Buddy in?

19 mrt. 2024 16:20:54

We zijn ontzettend enthousiast om je te helpen bij het opzetten van je Bird Buddy. Veel nieuwsgierige en hongerige vogels wachten vol spanning, dus laten we ervoor zorgen dat je klaar bent voor succes! Volg hieronder een eenvoudige, stapsgewijze handleiding met alles wat je moet weten. Begin alvast na te denken over de perfecte plek om je voederplaats te plaatsen. Denk aan een locatie waar je mooie foto's kunt maken (denk aan een bloemrijke achtergrond, groenery of een leuk hoekje van je huis), maar vooral waar vogels zich op hun gemak voelen om een bezoekje te brengen.

Lees meer

Ontdek de Smart Bird Feeder with Solar Roof van Birdbuddy, verkrijgbaar bij SB Supply. Deze innovatieve vogelvoeder combineert een zonne-dak voor ononderbroken stroom met een ingebouwde camera voor HD-foto's en live streaming van je vogel bezoekers. Leer hoe dit slimme apparaat de vogelkijkervaring transformeert en waarom het een must-have is voor elke vogelliefhebber.

Lees meer

Litter Robot

Als kattenbezitter weet je dat het schoonmaken van de kattenbak een dagelijkse taak kan zijn. Maar wat als er een manier was om deze taak gemakkelijker en handiger te maken? Litter Robot is een revolutionair merk in de wereld van zelfreinigende kattenbakken. In dit blogartikel bekijken we de voordelen van zelfreinigende kattenbakken en waarom Litter Robot zich onderscheidt van andere merken.

Lees meer

Hoe maak ik mijn huis smart?

26 apr. 2022 12:09:24

Wil jij je leven ook een stukje makkelijker maken? Dan zijn slimme apparaten de ideale tip. Met een smart home bestuur je jouw huis gemakkelijk en snel vanaf een afstand. Lees hier alle voordelen en tips van een optimaal smarthome.

Lees meer

​​Heb je een Google Chromecast gekocht en wil je deze zo snel en soepel mogelijk geïnstalleerd hebben? Lees dan verder

Een Chromecast kan niet op elke soort televisie worden aangesloten. Bekijk snel de checklist om zeker te weten dat jouw televisie aan de voorwaarde voldoet: 

Heb je een televisie met:

  • Een HDMI-aansluiting
  • Internetoegang
  • een Google-account
  • de Google Home app
Lees meer
8 artikel(en)