Geef uw werkplek een boost met de Bluelounge StudioDesk

Op zoek naar een alternatief voor mijn rommelige werkplek, kwam ik uit op de Bluelounge StudioDesk - en ik ben een groot fan! De oorzaak van alle rommel op mijn bureau was voornamelijk een grote hoeveelheid kabels die kriskras door elkaar heen lagen. Ondanks alle moeite die ik heb gedaan om de kabels te verbergen achter mappen of boeken bleven de kabels toch zichtbaar en vond ik geen juiste oplossing.

De StudioDesk is ontwikkeld om dit probleem op te lossen. De tafel heeft een opbergvak onder het werkblad. Hierin worden de kabels en meerdere stekkerdozen in bewaard, dus alle kabels, adapters en stekkerdozen verdwijnen in dit opbergvak. Over de gehele breedte van de StudioDesk zit een dunne gleuf die breed genoeg is om de kabels aan te sluiten op bijvoorbeeld uw luidspreker, iPad of iPhone.

Aanvullend pluspunt op de Bluelounge StudioDesk vond ik het luxe, tijdloos en elegant ontwerp. Het werkblad en de poten zijn bovendien gemaakt van fijn mahonie massief hout.

Na kleine montagewerkzaamheden kan het opruimen eigenlijk al beginnen. Het tafelblad is er makkelijk af te halen. De ruimte in het bureau is meer dan genoeg voor al mijn externe kabels, adapters, schijven en stekkerdozen.

Het resultaat mag er wezen! Geen rommel en geen onnodige kabels die rondzwerven.

Ook kun je door middel van simpele verlichting jouw eigen studeer of werkplek creëren. Dit kun je geheel op eigen smaak doen, om net dat beetje warmte of gezelligheid aan je werkplek toe te voegen. Zo heb ik op de foto hieronder wat inspiratie voor je eigen werkplek!

 

 

 

 

Tot slot, een aantal kenmerken: De uitschuifbare tafelblad van StudioDesk wordt geleverd in aanvulling op de houten versie kunstleer (zonder extra kosten). Het leer is niet essentieel, maar zeer aangenaam voor de polsen tijdens het schrijven. SB Supply biedt de StudieDesk twee versies de Bluelounge StudioDesk (120x70x75cm) of de Bluelounge StudioDesk XL (150x70x75cm), zodat je een nog meer ruimte hebt. De kleinste van de twee varianten is beschikbaar voor ongeveer €600. Niet echt een koopje, maar gezien de kwaliteit, functionaliteit en design van de Bluelounge StudioDesk, is hij elke cent waard. Deze StudioDesk is niet alleen voor particulieren beschikbaar maar ook voor bedrijven die wat extra professionaliteit en zakelijkheid willen uitstralen. Het past perfect bij uw Apple computer.   

Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Reacties

Voeg reactie toe