Withings Home: Perfect voor het monitoren over uw kinderen en het insussen van uw baby in slaap

De eerste HD-camera met ingebouwde milieu sensoren is uitgekomen en dat is nog niet alles. De Withings Home is met trots ook de meest geavanceerde babyfoon op de markt!

 

Naast zijn vele functies, functioneert Withings Home ook als babyfoon zodat u uw kind beter in de gaten houdt dan ooit tevoren.

- Ontvang een melding op uw telefoon als uw kind wakker wordt, wanneer u aan het relaxen bent in de andere kamer of aan de andere kant van de wereld.

Bewaak uw baby op afstand, zelfs 's nachts, zonder het risico hem wakker te maken. Wanneer het donker wordt, activeert een mechanisch IR filter automatisch  om nachtzicht te lanceren en uw kind goed te blijven zien.


Een enorme ervaring in het ontwerpen van 'Babycams' 


De Withings Smart Baby Monitor werd meerdere malen bekroond voor zijn vindingrijkheid en dezelfde technologische ijver is gebruikt voor de Withings homezodat u kunt waken over uw kinderen en hen kan helpen in slaap te vallen met licht- en slaapliedjes programma's.

Een speciaal keuzemenu in de app maakt het mogelijk voor u om:

- De duur en volume van het slaapliedje aan te passen.
- De kleur en helderheid van het licht aan te passen.
- Een veelkleurige regenboog animatie te lanceren

Met de magnetische voet van de Withings Home kunt u de camera kantelen om het gezichtsveld aan te passen, waardoor u de perfecte hoek kunt vastleggen voor het bekijken van uw kinderen of baby. 

Withings home heeft een Home Diary functie waarmee u toegang heeft tot een visueel overzicht van alle gebeurtenissen dat weergegeven wordt in een 5-seconde animatie en foto's maakt wanneer Withings Home een geluid of beweging detecteerd.  

Maatwerk is de sleutel, dat is de reden waarom u in de instellingen kunt kiezen welke waarschuwingen u in- of uitschakelt. U kunt ook de gevoeligheden voor het opsporen van bepaalde bewegingen en geluiden aanpassen om ervoor te zorgen dat u alleen belangrijke informatie ontvangt. 


Mis nooit meer een speciaal moment


Een foto zegt meer dan duizend woorden en de momenten die we missen kunnen nog meer de moeite waard zijn. De vluchtige momenten van vreugde die we tegenkomen in onze huizen kan altijd verloren gaan als ze niet worden opgeslagen.

De komst van digitale camera's en smartphones hebben het proces van het nemen van foto's en video's gebagatelliseerd, maar zelfs met een overvloed aan foto's, missen we vaak de meest magische momenten. 

Met de Withings Home blijft u altijd alert en legt u alle gebeurtissen vast in huis, waardoor u nooit een herinnering hoeft te missen. 

 


Uw baby's eerste stapjes gemist? Met de 48 uur video-opslag, kunt u terug in de tijd om de beelden van de gebeurtenissen die er het meest toe doen terug te halen. Deze speciale functie is na installatie beschikbaar zonder extra kosten te moeten maken of een abonnement af te sluiten. Compileer al deze "magische momenten" in uw volgende familiefilm!

Voor een gezond milieu

  

De Withings home is uitgerust met een elektronische sensor van Volatile Organic Compounds (VOCs) waarmee u controleert of de kamer van uw kind voldoende geventileerd is. Bekijk uitgebreide grafieken in de app om de concentratie van VOS (uitgedrukt in ppm - parts per million) te begrijpen.

Withings Home geeft een signaal af wanneer de luchtkwaliteit verslechtert, en zal ook rood gaan knipperen wanneer de VOC-concentratie hoger is dan de aanbevolen maximale hoeveelheid.


Kortom: Met de Withings Home kunt u uw kind perfect op afstand in de gaten houden en hoeft u nooit een magisch moment te missen. 

Geplaatst in Algemeen door Frank Koot

Reacties

Voeg reactie toe