Bluelounge CableBin Light Wood

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
€ 77,49

De Bluelounge CableBin Light Wood biedt een elegante oplossing op het gebied van kabelmanagement. Met zijn slanke en cylindervormige ontwerp kunt u de CableBin gebruiken om slordige kabels te verbeteren onder het bureau of in de woonkamer.


- Strakke, modieuze uitstraling door de afwerking met houten laminaat
- De ideale oplossing voor het wegwerken van alle soorten kabels, groot en klein.
- Inclusief zes zelfklevende haken om kabels en snoeren binnen de CableBin netjes te ordenen en stekkerdozen en routers op te hangen.

Een elegante oplossing voor het opbergen van rommelige kabels en toebehoren. Door het slanke en elegante ontwerp is de CableBin een geweldige aanvulling op ieder bureau en interieur.

€ 77,49
met gratis verzending!

Bluelounge CableBin Light Wood

Het is eindelijk zo ver: de langverwachte CableBin van Bluelounge is beschikbaar! Door het slanke en mooie ontwerp is de CableBin een geweldige aanvulling op ieder bureau en interieur. Met de zes meegeleverde, zelfklevende haken worden kabels en snoeren netjes geordend en kunnen stekkerdozen en routers in de CableBin worden opgehangen.

Voor en Na
Op zoek naar een manier om uw woon- of werkruimte netjes te houden? Veel elektronica bij elkaar betekent meestal een wirwar van kabels. De CableBin zorgt ervoor dat deze rommel verleden tijd wordt. Tevens kunt u het gladde deksel gebruiken als een oppervlak voor het opladen en aansluiten van kleinere elektronica.

De ultieme kabelmanager
De slanke en elegante CableBin verbergt uw rommelige kabels. Via een opening in het deksel worden oplaadkabels en connectors geleid, zodat ze altijd binnen handbereik en klaar voor gebruik zijn. Aan de binnenkant van de CableBin kunnen de meegeleverde zelfklevende haken bevestigd worden voor het ordenen van overtollige snoeren en kabels.

Zelfklevende haken
De CableBin wordt geleverd met zes zelfklevende haken. Plak de haken aan de binnenkant van de CableBin om kabels en snoeren netjes te ordenen. Stekkerdozen en routers kunnen bovenin de CableBin worden opgehangen terwijl alle overtollige kabels en snoeren onderin blijven liggen.

Kleuren
De CableBin is afgewerkt met houten laminaat en is verkrijgbaar in een donkere of lichte uitvoering.

Artikelnummer SBA578
Fabrikantcode CN-LW
EAN-code 0736211532077
Geschikt voor: Nee
Merk Bluelounge
Kleur Bruin
Materiaal Hout
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product size n.v.t.
Aansluitingen Nee