Case-Mate Tough case iPhone 6(S)/7/8 zwart

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
€ 24,99

Als u op zoek bent naar een goede bescherming voor uw iPhone 6(S)/7/8 dan moet u de Tough iPhone 6(S)/7 van Case-Mate gezien hebben. Deze zwarte Case-Mate Tough iPhone 6(S) case bestaat uit twee delen die tezamen uw iPhone zeer goed beschermen. Het stoere uiterlijk is niet het enige wat deze Case-Mate Tough case te bieden heeft. Uw toestel is ook bijzonder goed beschermd tegen schade bij vallen en stoten. Uiteraard maakt ook de Case-Mate Tough iPhone 6(S) case gebruik van handige uitsparingen zodat alle functies van het toestel bereikbaar blijven.


De Case-Mate Tough iPhone 6(S)/7 case is een case die tegen een stootje kan maar waarin de iPhone zijn karakter behoudt.

Geschikt voor: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S, Apple iPhone 7, Apple iPhone 8
€ 24,99

Case-Mate Tough case iPhone 6(S)/7/8 zwart (CM034716X)

Als u op zoek bent naar de beste bescherming voor uw iPhone 6(S)/7 dan moet u de Tough van Case-Mate gezien hebben. Deze case bestaat uit twee delen die tezamen uw iPhone zeer goed beschermen.

Het binnenste deel is gemaakt van zacht silicone kunststof. Het buitenste deel van de Case-mate Tough iPhone 6(S)/7 case is gemaakt van hard TPU kunststof. Deze twee delen geven uw iPhone een optimale bescherming. De buitenste schil van hard TPU deel heeft een ruwe structuur wat extra grip geeft als u het toestel in de hand heeft. 

Dankzij handige uitsparingen in de Case Mate Tough blijven toetsen en poorten nog gewoon bruikbaar terwijl u de iPhone beschermt tegen krassen en vuil.

Inhoud van de verpakking:
- Case-Mate Tough Zwart voor iPhone 6(S)

Artikelnummer SBA700
Fabrikantcode CM034716X
EAN-code 0846127172042
Geschikt voor: Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S, Apple iPhone 7, Apple iPhone 8
Merk Case-Mate
Kleur Zwart
Materiaal Silicone
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee