Element Case Black Ops iPhone 7/8 Plus zwart

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Let op: Plus variant
€ 199,99
Sterker, lichter en sneller! Het totaal vernieuwde design van de Black Ops is indrukwekkend. De sector is voorzien van een verstevigde constructie en vervaardigd uit lichtgewicht en met CNC techniek bewerkt aerospace aluminium en carbon fiber waardoor buigen en vervormen te weerstaan.
Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
€ 199,99
met gratis verzending!

Element Case Black Ops iPhone 7/8 Plus Black

Deze Element case is ontworpen en vervaardigd in Californië. Naast een mooi design zorgt de Element Case Black Ops ook voor een sterke bescherming. Zo is die case licht van gewicht maar zeer sterk. De Element case is gemaakt zodat u uw iPhone volledig kunt gebruiken, bij alle aansluitpunten en knoppen zijn ingebouwde buttons en uitsparingen gebruikt. Bij de headset poort en lightning connector zijn openingen gemaakt zodat u alle laders en headsets kunt aansluiten.De Element Case Sector pro biedt optimale bescherming bij vallen. De val test is MIL-STD 810G 516.6 Gecertificeerd. Dat houdt in dat deze case uw iPhone goed zal beschermen tegen een stootje.

Sterker, lichter en sneller! Het totaal vernieuwde design van de Black Ops is indrukwekkend. De sector is voorzien van een verstevigde constructie en vervaardigd uit lichtgewicht en met CNC techniek bewerkt aerospace aluminium en carbon fiber waardoor buigen en vervormen te weerstaan. De boven- en onderrand zijn gemaakt van impact beschermend elastomeer materiaal. En met het Quick Lock systeem blijft je iPhone altijd veilig in deze case.


Kenmerken:
- RFC (Reinforced Frame Construction)
- Aerospace grade carbon fiber achterplaat
- CNC vervaardigde boven- en onderrand met geanodiseerde coating
- Quick Lock boven- en onderrand
- Voldoet aan MIL-SPEC drop tests

Artikelnummer SBR016
Fabrikantcode EMT-322-134DZ-01
EAN-code 0640947792806
Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
Merk Element Case
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee