Fourze T760 ATX RGB PC Case

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 109,00
met gratis verzending!

De Fourze T760 ATX RGB PC Case is de absolute top van behuizingen. Uitgerust met edge-to-edge gehard glas aan de voor- en zijkant, evenals drie verbluffende RGB-ventilatoren, biedt het het ultieme visuele effect voor elke gamer. De koffer is gemaakt van dik 0,65 MM zwart geverfd staal wat de beste kwaliteit garandeert.


Technische informatie:
• Vormfactor: Mid Tower
• Ondersteuning moederbord: ATX / E-ATX / Micro ATX / ITX
• Gehard glas: 4 mm
• Buiten SPCC: 0,65 mm / Binnen: 0,5 mm
• Voorventilatoren: 3x 120 mm RGB + afstandsbediening
• Ventilator aan de achterkant: 1 (optioneel)
• Bovenste ventilator: 2 (optioneel)
• Connectoren: 1xUSB3.0 + 2x USB2.0
• Stoffilter: Top
• Afmetingen: 432 mm (L) * 210 mm (B) * 485 mm (H)
• Gewicht: 7,55 kg

€ 109,00
met gratis verzending!

Fourze T760 ATX RGB PC Case

De Fourze T760 wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de gebruiker verschillende effecten van de RGB-ventilatoren kan aanpassen met een simpele druk op de knop. Gecombineerd met het formaat en design is dit een computerkast dat ieders aandacht trekt. Verbeterd kabelbeheer maakt ongestoord bouwen aan je PC mogelijk. In combinatie met het magnetische stoffilter aan de bovenzijde, blijven de componenten binnen in net zo schoon als het exterieur.

Computerkast met RGB licht

De Fourze T760 staat bekend om zijn unieke ontwerp, zijn RGB-besturingsfuncties en een zijpaneel van gehard glas. Deze volledig stalen kast is een schitterende mix van zwart en LED-licht en ziet er uitdagend uit. Verder heeft deze RGB ATX een briljante luchtstroom en een hoge bouwkwaliteit.

Presteren met de Fourze computerkast

De Fourze T760 bevat drie 120 mm RGB-ventilator aan de voorzijde, deze ventilator sluit oververhitting van jouw PC-componenten uit. Een magnetisch stoffilter aan de bovenkant van de behuizing vermijdt stofophoping in je PC. Dankzij deze twee essentiële onderdelen behoudt je PC zijn snelheid en betrouwbaarheid. Verder heeft de T760 een verbeterd kabelbeheer waardoor je alle kabels netjes kan weg werken.

De perfecte game PC samenstellen 

Een van de grootste voordelen van het bouwen aan je eigen PC is de mogelijkheid om elk afzonderlijk onderdeel in het systeem met de hand uit te kiezen. Hierdoor kan je de PC echt verfijnen en aanpassen aan jouw exacte budget en zijn benodigde prestatie-eisen. Ga zelf op zoek naar de perfecte combinatie van onderdelen en instaleer deze in jouw custom PC. Je hebt ook het extra voordeel dat je de uitstraling van de PC helemaal naar wens kunt personaliseren.

Artikelnummer SBV571
Fabrikantcode FZ-CT760-001
EAN-code 5713552001733
Merk Fourze
Kleur Multicolor
Materiaal Metaal