Griffin Survivor Journey Case iPad Pro 10.5 / iPad Air 2019 zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 64,99

Met de Griffin Survivor Hardcase iPad Pro 10.5 / iPad Air 2019 hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken voor beschadigingen aan uw iPad. Deze ultra stevige Griffin Survivor case is ontworpen om de iPad onder alle omstandigheden schade vrij te houden. Het product voldoet aan militaire normen voor bescherming en duurzaamheid van het Amerikaanse en Britse leger.

Geschikt voor: Apple iPad Pro 10.5
€ 64,99
met gratis verzending!

Griffin Survivor Journey Case iPad Pro 10.5 / iPad Air 2019 zwart

De zwarte Griffin Survivor bestaat uit twee delen. Allereerst is er het binnenframe van polycarbonaat kunststof. Dit frame is exact op maat gemaakt voor de iPad zodat deze stevig wordt omsloten. Daarna is er de dikke schokabsorberende silicone laag welke om het binnenframe klemt. Door de extra dikke hoeken geeft deze buitenlaag een zeer goede bescherming in het geval de iPad valt of ergens tegenaan stoot. 

Goedgekeurd door het Amerikaanse en Britse leger
De case is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden beschreven in het Amerikaanse Department of Defense MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo is de case bestand tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen. 

Artikelnummer SBR595
Fabrikantcode GB43544
EAN-code 0685387444960
Geschikt voor: Apple iPad Pro 10.5
Merk Griffin
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen Nee
Aansluitingen Nee