Griffin Survivor Strong iPhone X / XS clear

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
€ 24,99

Survivor Strong Iphone X / XS clear Ultra- slanke, geteste case - Ultra slanke, maar ultra-robuuste valbescherming - Getest op de militaire standaarden - Het Griffin's exclusieve  systemen zorgen voor de noodzakelijke veiligheid - Het lichte materiaal is erg sterk -De stevige binnenhuid van Survivor Strong is gemaakt van onsplinterbaar polycarbonaat.

Geschikt voor: Apple iPhone X, Apple iPhone XS
€ 24,99

Survivor Strong for iPhone X / XS clear

Heeft u ultra-slanke, ultra-robuuste bescherming voor je iPhone X / XS nodig? Ben je klaar om Survivor Strong te zijn?

Survivor Strong zorgt voor een superdunne valbescherming voor uw iPhone X / XS
Ontworpen voor en getest op de militaire standaarden, de Survivor Strong is gebouwd om 2,1 meter vallen op beton te weerstaan ​​zonder de veiligheid van je iPhone X / XS in gevaar te brengen.

2.1 meter valpartijen op beton
Survivor Strong's is in staat om 2,1 meter valbescherming te leveren. Griffin's exclusieve systemen beschermen je iPhone X / XS op zijn breekbestendige plekken en houdt het veilig.

Ultra-dun is de sleutel
Laat het slanke profiel je niet op het verkeerde been zetten. Ultradun sterk is ultra-beschermend. Sterk is ook superlicht, met een gewicht van minder dan twee gram. Met dit product heeft je iPhone X / XS de ideale match gevonden: Twee lagen met een sterk geraamte. De stevige binnenhuid van Survivor Strong is gemaakt van onsplinterbaar polycarbonaat. De buitenste laag van makkelijk materiaal is duurzaam en slijtvast, dus het is makkelijk te pakken, maar glijdt nog steeds glad in je zak. Voor de perfecte combinatie van bescherming en slanke uitstraling, wees sterk: de Survivor Strong.

Artikelnummer SBS032
Fabrikantcode TA43985
EAN-code 0685387449149
Geschikt voor: Apple iPhone X, Apple iPhone XS
Merk Griffin
Kleur Transparant
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product size n.v.t.
Aansluitingen n.v.t.