iPhone hoesjes

Het is natuurlijk belangrijk dat uw iPhone goed beschermd blijft tegen vuil en andere schade. Onze collectie bestaat uit een ruim assortiment van iPhone hoesjes. Natuurlijk heeft iedereen weer een andere smaak. Daarom hebben wij iPhone hoesjes in verschillende kleuren leer zoals; zwart, bruin en wit. Onze collectie hoesjes bestaat uit de merken Uunique, Krusell, Skech, SB, Twelve South en Case Mate.

Een andere soort iPhone hoesjes zijn de flip cases. Een unieke eigenschap van deze hoesjes is de beweegbare voorzijde. U kunt uw iPhone in dit hoesje plaatsen en de voorzijde open en dicht doen. Onze flip cases hebben een uitsparing voor de camera aan de achterzijde van uw iPhone.

Wanneer u op zoek bent naar bumpers of iPhone cases bent u hier ook aan het goed adres. U kunt kiezen uit iPhone cases van kunstof, alluminium of zelfs carbon fiber. Wanneer u uw iPhone wil beschermen tegen stoot schade dan is onze collectie iPhone bumpers ook heel geschikt. Deze zijn gemaakt van kunstof en duurzaam rubber voor optimale bescherming. De bumpers worden om de rand van uw iPhone geplaatst.

Klik hieroder op de uw type iPhone om de verschillende bumpers of cases te bekijken.   

iPhone 4s iPhone 4 iPhone 3gs

  

iPhone 3GiPgone 2G