Kensington Comercio Soft Folio case iPad Air 1 zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 34,99

Aanbieding prijs € 22,39

De zwarte Kensington Soft Folio case iPad Air 1 is een case die de Apple iPad Air 1 volledig beschermd en daarnaast ook dient als stand, die in twee standen te verstellen is. Of u nu e-mails typt of op het internet aan het surfen bent, u zult merken dat de stand van de groene Kensington case dit veel eenvoudiger en aangenamer maakt. De ene stand is rustiger voor uw ogen wanneer u filmpjes bekijkt, leest of internet gebruikt; de andere stand is comfortabeler wanneer u aan het typen bent.


De zachte, fluwelen binnenzijde van de Kensington hoes beschermt uw nieuwe Apple iPad Air tegen krassen, terwijl de harde buitenkant beschermt tegen onvermijdelijke stoten of beschadigingen. Het speciaal gevormde ontwerp van de beschermende hoes met standaard past perfect om uw iPad Air en maakt deze nauwelijks zwaarder, terwijl alle poorten beschikbaar blijven. Inclusief vakje voor visitekaartje(s) of pasje(s).

Geschikt voor: Apple iPad Air 1

Normale prijs: € 34,99

Aanbieding prijs € 22,39

Kensington Comercio Soft Folio case iPad Air 1 zwarte

De Kensington Comercio Soft Folio voor iPad Air 1 bestaat uit een kern van kunststof. Deze ‘ingebouwde’ backcover houdt de iPad Air goed op zijn plek en zorgt ervoor dat beschadigingen geen kans krijgen. Op diverse plekken zijn uitsparingen aanwezig zodat alle functies vanuit de hoes bereikbaar blijven. De binnenkant van de hoes is voorzien van een klein vakje waar je pasjes of visitekaartjes in op kunt bergen.

Artikelnummer SBQ968
Fabrikantcode K44424WW
EAN-code 0085896444244
Geschikt voor: Apple iPad Air 1
Merk Kensington
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee