Knomo Embossed 13 inch sleeve koper

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 79,99
Met de Knomo Sleeve Embossed 13" neem je 13 inch laptop overal mee naar toe zonder dat je laptop beschadigd. De sleeve open en sluit je door middel van de ritssluiting. Om schade te voorkomen bij het openen en sluiten, is de rits aan de binnenzijde bedekt met een strookje katoen. Daarnaast is de binnenzijde van de sleeve is gewatteerd en schuif je jouw laptop eenvoudig in de sleeve.
Geschikt voor: Apple MacBook Air 13 inch, Apple MacBook Pro 13 inch Retina
€ 79,99
met gratis verzending!

Knomo Embossed 13 inch sleeve koper

De Knomo Embossed sleeve voor je MacBook Air 13 inch of MacBook Pro Retina 13 inch is zoals de naam al doet vermoeden een kwaliteits sleeve gemaakt in een slanke vorm.

Wat de Knomo sleeve Embossed anders maakt dan andere sleeves is het gebruikte materiaal. Het is een embossed materiaal, ofwel met een relief erin. Dat zorgt ervoor dat de sleeve er mooi uit ziet maar dat 'ie ook een goede grip geeft. De Knomo Embossed sleeve sluit zich met een rits die je MacBook niet kan raken bij het ritsen van de Knomo Embossed sleeve gecombineerd met de microvezel voering biedt de Knomo Embossed sleeve de juiste bescherming van je MacBook.

Artikelnummer SBR219
Fabrikantcode 14-207-COP
EAN-code 5055385416446
Geschikt voor: Apple MacBook Air 13 inch, Apple MacBook Pro 13 inch Retina
Merk Knomo
Kleur Roze
Materiaal Echt Leer
Inch-maat 13 inch
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee