Lifeproof Nüüd iPhone 7 groen

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 89,99

De Lifeproof Nuüd case is uniek in zijn soort. De case is namelijk schokbestendig, stofbestendig én bovendien waterdicht! Met deze case is de kans op schade dus minimaal. Toch blijft de case zeer compact met slechts 1,5 mm extra dikte! De Lifeproof Nuüd case geeft de iPhone 7 volledige bescherming in een stijlvol en handzaam ontwerp met transparante achterkant.

Geschikt voor: Apple iPhone 7
€ 89,99
met gratis verzending!

Lifeproof Nüüd iPhone 7 groen

De LifeProof nüüd case voor de Apple iPhone 7 geeft je iPhone de meest extreme bescherming in een dun en doorzichtig jasje. 

Dankzij de revolutionaire techniek van de nuud case zit er geen plastic of glazen cover over het scherm van je iPhone heen om de case waterdicht te maken. Je raakt dus nooit het gevoel van je scherm kwijt. Ook kun je met de LifeProof nuud gebruik blijven maken van TouchID. Ook als je iPhone 7 in de case zit!

Water: De LifeProof case heeft een uniek design wat de case waterdicht maakt tot op een nominale diepte van 2 meter (6.6ft) van meer dan IP-68, de hoogste "internationale bescherming" rating. Met de LifeProof case kun je de onhandige onderwater camera thuis laten.

Zand: De LifeProof case is continu en permanent in het afdichten van je iPhone 7 tegen blootstelling aan modder, zand, grind, stof en zonder beperkingen van het gebruik van je iPhone 7. Geen enkele andere case biedt deze bescherming.Met de LifeProof case kun je dus gemakkelijk je iPhone naar het strand meenemen zonder problemen. 

Schokken: De LifeProof case is ontworpen om tegen een hoge mate van schokken te kunnen en deze bescherming is getest op militaire specificaties MIL-STD-810F-516.5. Dit betekent dat het de iPhone ten alle tijden is beschermd, zelfs als je je iPhone laat vallen tot een hoogte van twee meter op een betonnen ondergrond.

 In de verpakking:
- 1x LifeProof Nüüd case iPhone 7
- Kleur: zwart.

Let op:
Alleen voor de iPhone 7 geschikt 

Artikelnummer SBR803
Fabrikantcode 77-54283
EAN-code 0660543406426
Geschikt voor: Apple iPhone 7
Merk Lifeproof
Kleur Groen
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee