Sphero

De droom van iedere Star Wars fan!

Een eigen R2-D2, BB-8 of BB-9E, die nieuwsgierig de omgeving verkent? Deze droom komt uit dankzij het aanbod van Orbotix Sphero! De kleine droids zijn op een zeer realistische manier ontworpen en gedragen zich net als de originelen uit de Star Wars-films. Ervaar de magie van Star Wars niet alleen op het scherm, maar ook in het echte leven - Orbotix brengt de films direct en levensecht in je woonkamer! De droids zijn in staat om te leren, zijn gemakkelijk te besturen, maar kunnen ook onafhankelijk van elkaar bewegen. Dankzij de moderne technologie wordt een individuele verbinding met de eigenaar tot stand gebracht, waardoor je R2-D2, BB-8 of BB-9E jouw persoonlijke metgezel wordt!

Aanbieding
Orbotix Sphero Star Wars BB-8 Droid

Normale prijs: € 169,99

Aanbieding prijs € 86,00

1 artikel(en)

Speelgoed voor volwassenen!

Wie zegt dat dit speelgoed alleen voor kinderen is? Integendeel. De Sphero Star Wars-serie zal iedereen verrassen die kennis heeft gemaakt met technologie en fan is van Star Wars. Je hebt moeite om te beslissen welke van deze grappige kereltjes jouw favoriet is? We geven een overzicht:

BB-8: Onze favoriete robot en de trouwe piloot van Poe Dameron kan nu ook jouw persoonlijke metgezel worden.

R2-D2: Wie kent deze liefhebbende robot niet? Deze droid heeft ons al overtuigd. Zijn bewegingen zo authentiek alsof het filmpersonage tot leven is gekomen. Met inbegrip van authentieke LED's, dompelt de R2-D2 je rechtstreeks in de Star Wars-films. Natuurlijk met "boops"!

BB-9E: Welkom in de donkere toekomst! Deze droid is van de duistere kant ontsnapt en in onze realiteit terecht gekomen - hij is niet makkelijk te verslaan. Voor welke kant ben jij?