Black Eye PRO Tele 3x Lens

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 74,99

met gratis verzending!

De Black Eye Pro Tele 3x maakt de scherpste en meest gedetailleerde foto's die je kunt maken met een smartphonecamera. De Tele 3x biedt verbazingwekkende diepte en helderheid die je nog nooit hebt gezien in een smartphone.


- 35 ° beeldhoek 
- Produceert kristalheldere natuurlijke kleuren
- Haal het maximale uit iedere foto
- Perfect geschikt voor skype / facetime


Normale prijs: € 89,99

Aanbieding prijs € 74,99

met gratis verzending!

Black Eye Pro Tele X3

Dankzij de Pro Series Tele 3x kun je met je smartphonecamera scherpere en gedetailleerdere foto's dan ooit tevoren maken. Het is perfect om intieme portretten te maken of om tijdens je reizen foto's te nemen. De fijnste details worden helder en zichtbaar met de Tele X3 -lenzen met de 3x zoom functie. Door de brede kijkhoek maak je de beste panoramafoto's. Het draagbare design maakt deze lens perfect om allerlei foto's of video's op de weg te maken. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het meenemen van je camera! De lens past op bijna alle telefoons, iPads, laptops of MacBooks. 

Perfect voor de mobiele fotograaf

De Black Eye Macro HD is perfect voor een mobiele fotograaf. De lens geeft meer opties voor het maken van de beste close-up foto's met je telefoon. De fijnste details worden helder en zichtbaar met de HD Macro Lens met de 3x zoom functie. Het draagbare design maakt deze lens perfect om allerlei foto's of video's op de weg te maken. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het meenemen van je camera! De lens past op bijna alle telefoons, iPads, laptops of MacBooks. Ideaal voor Skype/Facetime.

Let op: Het Universal Clip Attachmentsysteem werkt met smartphones, tablets en laptop

Artikelnummer SBR882
Fabrikantcode TE002
EAN-code 6430055450453
Merk Black Eye
Kleur Zwart