Quad Lock Bike Kit iPhone 7 Plus

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Let op: Plus variant
€ 69,99

 Geef je smartphone een eigen plek op de fiets met de Quad Lock Universele fiets houder. Deze Fiets Houder voor is de oplossing als u de functionaliteit van uw toestel wilt gebruiken tijdens het fietsen. De Quad Lock Universele fiets houder is eenvoudig te gebruiken en gemaakt van zeer degelijk materiaal. Bevestig je telefoon met één draai aan je fiets. De telefoon blijft stevig zeggen en tegelijkertijd kan je alle knoppen volledig blijven bedienen. Gemakkelijk voor navigatie op de fiets. De Quad Lock case voor iPhone 7 Plus beschermt je telefoon met behulp van de meest geavanceerde techniek. Het hoesje is compatibel met alle Quad Lock producten, zoals de fietsen houder of het camera statief. Het is dus een zeer veelzijdig en multifunctioneel hoesje. Gemaakt van stevig polycarbonaat en een schok-absorberende buitenlaag. Het gestroomlijnde profiel maakt je telefoon zeer prettig in gebruik en uiterlijk. Maak nu gebruik van alle functies die Quad Lock te bieden heeft! 

Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus
€ 69,99
met gratis verzending!

Quad Lock bike kit iPhone 7 Plus

De Quad Lock case voor iPhone 7 Plus beschermt je telefoon met behulp van de meest geavanceerde techniek. Het hoesje is compatibel met alle Quad Lock producten, zoals de fietsen houder of het camera statief. Het is dus een zeer veelzijdig en multifunctioneel hoesje. Doordat ze gemaakt zijn van stevig poly-carbonaat en een schok-absorberende buitenlaag biedt Quad Lock de meest duurzame en betrouwbare bescherming. Het gestroomlijnde profiel maakt je telefoon zeer prettig in gebruik en uiterlijk. Maak nu gebruik van alle functies die Quad Lock te bieden heeft! 

Quad Lock Universele fiets houder 

Geef je smartphone een eigen plek op de fiets met de Quad Lock Universele fiets houder. Deze Fiets Houder is de oplossing als je de functionaliteit van uw toestel wilt gebruiken tijdens het fietsen. De Quad Lock Universele fiets houder is eenvoudig te gebruiken en gemaakt van zeer degelijk materiaal. Bevestig je telefoon met één draai aan je fiets. De telefoon blijft stevig zeggen en tegelijkertijd kan je alle knoppen volledig blijven bedienen. Gemakkelijk voor navigatie op de fiets. 

De set bevat:

- Quad Lock Case
- Quad Lock Bike Mount PRO 
- Universele adaptor
- Montage benodigdheden
- Instructieboekje
Artikelnummer SBR670
Fabrikantcode QLK-BKE-I7PLUS
EAN-code 9348943000116
Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus
Merk Quad Lock
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee