Richmond and Finch Classic Satin iPhone 6(S) Red

Snel overzicht

De Classic satin serie beschermt het toestel goed, de hoeken van je toestel zijn volledig omsloten. Het materiaal van deze iPhone 6(S) case is schokabsorberend en biedt je door de speciale matte toplaag een goede grip. Alle aansluitingen van je toestel zijn perfect bereikbaar en uiteraard zijn de bedieningsknoppen goed bruikbaar.

€ 44,99
Zet op verlanglijst

Gegevens

Elegante, degelijke beschermhoes

De classic serie van Richmond & Finch brengt luxe en stijl naar je iPhone. Deze prachtige, elegante hoes wordt geaccentueerd door mooie gouden elementen bij de camera en aan de onderzijde van het hoesje. De silky-smooth, matte toplaag zorgt ervoor dat de hoes prettig in de hand ligt en biedt je een goede grip tijdens het gebruik.

Over Richmond & Finch

Het merk Richmond & Finch vindt de oorsprong in Zweden en is opgericht in 2014. De cases zijn geïnspireerd op een reis door de bedenkers naar London. De productlijn van van R&F bestaat uit prachtige luxe bescherm hoesjes voor smartphones. Zij hechten veel waarde aan de materiaal keuze en gebruiken enkel dier- en milieuvriendelijke materialen voor de producten. Om de kwaliteit te borgen worden de producten voor een groot gedeelte hand gemaakt! (tot 70% procent van het proces).

Kenmerken

  • Elegante beschermhoes
  • Silky smooth matte toplaag
  • Schokabsorberend materiaal
  • Gouden accenten
  • Hoeken goed beschermd

Voordelen

  • Prachtige elegante look door gouden accenten
  • Dier- en milieuvriendelijke materialen

Extra informatie

Artikelnummer SBK802
Fabrikantcode IP6-008
EAN-code 7350076895073
Apparaten Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
Merk Richmond and Finch
Kleur Rood
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee

Hoe waardeert u dit product?