Richmond and Finch Framed Rose iPhone 6(S) Reptile White

Snel overzicht

De Framed Rosé hoes van Richmond and Finch omsluit het toestel goed en beschermt de hoeken van de iPhone 6(S), ook loopt de hoes een klein stukje over de voorzijde zodat je toestel niet op het scherm ligt als je hem neerlegt. De binnenzijde van de hoes is gevoerd met microfiber, dit zorgt voor een perfecte pasvorm en voorkomt krasjes op je toestel door vuil dat tussen de hoes en je iPhone komt. Alle aansluitingen van je toestel zijn perfect bereikbaar en uiteraard zijn de bedieningsknoppen goed bruikbaar.
€ 44,99
Zet op verlanglijst

Gegevens

Stijlvolle, luxueuze beschermhoes

De Framed Rosé Reptile white hoes voor de iPhone 6 & 6S is een van de meest stijlvolle hoezen die we in het assortiment hebben. De mooie gouden rand accentueert de hoes prachtig en geeft deze een zeer luxe uitstraling. Het stijlvolle logo van Richmond & Finch prijkt op de achterzijde. Deze achterzijde is uitgevoerd met een diervriendelijke faux leather reptielen print. De combinatie van de rand, het logo en de print versterken de chique look!

Over Richmond & Finch

Het merk Richmond & Finch vindt de oorsprong in Zweden en is opgericht in 2014. De cases zijn geïnspireerd op een reis door de bedenkers naar London. De productlijn van van R&F bestaat uit prachtige luxe bescherm hoesjes voor smartphones. Zij hechten veel waarde aan de materiaal keuze en gebruiken enkel dier- en milieuvriendelijke materialen voor de producten. Om de kwaliteit te borgen worden de producten voor een groot gedeelte hand gemaakt! (tot 70% procent van het proces).

Kenmerken

  • Stijlvolle beschermhoes
  • Luxe gouden omranding
  • Microfiber gevoerde binnenzijde
  • Dier- en milieuvriendelijk geproduceerd
  • Toestel volledig toegankelijk

Voordelen

  • Prachtige elegante look door gouden accenten
  • Dier- en milieuvriendelijke materialen
  • Luxueuze reptielen print in kunstledern

Extra informatie

Artikelnummer SBK813
Fabrikantcode IP6-026
EAN-code 7350076895196
Apparaten Apple iPhone 6, Apple iPhone 6S
Merk Richmond and Finch
Kleur Wit
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee

Hoe waardeert u dit product?