Satechi Aluminum Headphones Wireless Silver

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 69,99

Satechi Aluminum Headphones Wireless Silver. Dankzij de geavanceerde Bluetooth 4.0-technologie, een luxe design en eersteklas geluid, bieden de Satechi draadloze aluminium koptelefoons een moeiteloze en stijlvolle luisterervaring.

€ 69,99
met gratis verzending!

Satechi Aluminum Headphones Wireless Silver

Dankzij de geavanceerde Bluetooth 4.0-technologie, een luxe design en eersteklas geluid, bieden de Satechi draadloze aluminium koptelefoons een moeiteloze en stijlvolle luisterervaring.

Binnen een bereik van maximaal 10 meter verbinden de koptelefoon snel en gemakkelijk met de smartphone, tablet, laptop of andere Bluetooth-apparaten. De eerstekls geluidskwaliteit wordt met een batterijduur van 10 uur gegarandeerd. Als de koptelefoon op de smartphone is aangesloten, kunnen gesprekken worden geaccepteerd en beheerd via de in de koptelefoon geïntegreerde microfoon.

Voor situaties, bijvoorbeeld in een vliegtuig waar geen optie is voor een draadloze Bluetooth-verbinding, is er een extra kabel meegeleverd. Sluit de kabels aan op de koptelefoon, sluit de aansluiting aan en geniet ervan! De draadloze koptelefoon van aluminium is uitgerust met stereo luidsprekers van hoge kwaliteit, die zorgen voor een rijke bas, opvallende mids en heldere hoogte. De koptelefoon heeft een elegant, verfijnd en tijdloos design, waardoor deze de perfecte aanvulling op elke Apple computer of accessoire is.

Kenmerken:

- Draadloze Bluetooth koptelefoon in aluminium
- Stijlvol ontwerp voor alle Apple-apparaten
- Bluetooth 4.0
- Kristalheldere geluidskwaliteit
- Inclusief audiokabel
- Afmetingen: 17,1 cm x 16,5 cm x 6,4 cm
- Gewicht: 170 gram
- Elegant design. Eerste klas geluid.

Artikelnummer SBR901
Fabrikantcode ST-AHPS
EAN-code 0879961005795
Geschikt voor: Nee
Merk Satechi
Kleur Zilver (Silver)
Materiaal Nee
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen Nee
Aansluitingen Nee