Sigma ANT+ / Bluetooth Smart Dual Borstband

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 54,95
met gratis verzending!

De Sigma ANT+ / Bluetooth Smart Dual Borstband is een sensor die je hartslag meet tijdens het fietsen. De comfortabele borstband is te gebruiken met de Sigma Rox GPS 11.0, maar is dankzij de ANT+ optie ook compatibel met fietscomputers van andere merken die ANT+ ondersteunen. 


- Comfortabele borstband met geïntegreerde hartslagmeter
- Compatibel met Bluetooth & ANT+ 
- Mogelijkheid om de gegevens uit te lezen op smartphone
- Elektroden maken goed en blijvend contact met de huid


€ 54,95
met gratis verzending!

Sigma ANT+ / Bluetooth Smart Dual Borstband

Til je trainingen en sportsessies naar een hoger niveau met deze Sigma ANT+ / Bluetooth Smart Dual Borstband. Data-analyses over sportsessies worden alsmaar populairder en ook gemakkelijker. Met apparaten zoals deze hartslagsensor word je in staat gesteld om je eigen trainingen, sessies en work-outs te analyseren. 

Hartslag sensor om te koppelen met fietscomputer

Een fietscomputer zoals de Sigma Rox 11.0 biedt jou vele mogelijkheden voor het bijhouden van je sportprestaties. Als aanvulling op deze computer zijn er door Sigma enkele accessoires ontwikkelt zoals deze Sigma Smart Dual borstband. Deze hartslagsensor houdt je hartslag bij tijdens workouts en biedt zo een overzicht van het verloop van je hartslag.

Een ideaal accessoire voor fietsen, hardlopen, fitness en meer

Voor de fanatieke sporter is het bijhouden van hun data en gegevens een belangrijk onderdeel van hun sessies. Om alsmaar beter te worden is het prettig om over veel data te kunnen beschikken zodat je ziet waar je verbeterpunten liggen. Een hartslagmeter zoals deze van Sigma helpt hier enorm bij.

Sportdata uit te lezen op je smartphone

Dankzij de optie om de sportband zowel via Bluetooth als via ANT+ te koppelen met je smartphone, bestaat de mogelijkheid om de data over te zetten naar hiervoor beschikte apps op je telefoon. Zo ontvang je een handig overzicht van de data. 

Artikelnummer SBX221
Fabrikantcode 133505
EAN-code 4016224203321
Merk Sigma
Kleur Zwart