Steelplay MetalTech Wireless Controller goud

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 49,99

De Steelplay MetalTech Wireless Controller goud zorgt ervoor dat jij een ruime voorsprong krijgt op je tegenstander. Wat deze controller nou echt bijzonder maakt is de vier extra knoppen aan de achterzijde, die je gemakkelijk zelf kan programmeren. Maak je game ervaring nog completer met deze unieke draadloze controller.


- Draadloze controller
- Dual vibratie systeem
- Touchpad
- 4 extra knoppen aan de achterzijde
- Lengte oplaadkabel 1 meter
- Geschikt voor PS4, PS3 en PC

€ 49,99

Met de Steelplay MetalTech Wireless Controller goud verbeter je jouw prestaties en heb je een voorsprong op je tegenstander. Deze controller beschikt over alles dat je kent van de traditionele PS4 controller, maar dan net iets meer.

Waarin deze controller uitblinkt is zijn de uitgebreide bedieningsmogelijkheden, met o.a. 4 extra knoppen aan de achterzijde die je gemakkelijk zelf kan programmeren naar jouw mensen. Hiermee kan je het beste uit je game halen! Het touchpad van deze game controller is iets anders dan dat je gewend bent van een PS4 controller, deze kun je namelijk alleen gebruiken als knop. Verder zijn alle andere knoppen wel hetzelfde als de PS4 controller. 

De controller is draadloos waardoor je geen rekening hoeft te houden met een kabel. De controller beschikt over een oplaadkabel van 1 meter. 

Je kunt de controller gebruiken op verschillende apparaten zoals: PS4, PS3 en PC.

Artikelnummer SBV455
Fabrikantcode JVAPS400116
EAN-code 3760210990719
Merk Steelplay
Kleur Goud