Tablet muur- en tafelstandaard Fino iPad 9,7 inch zwart

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 236,00
Lees meer over Tablet Stands.

Aan wand of op burau monteerbare iPad houder van sterk kunststof acrylaat met witte voet. Deze anti diefstal tabletbehuizing is geschikt voor Apple iPad Air en Pro met 9.7 inch. Het kabel is onzichtbaar weg te werken. De standaard is blind monteerbaar en het slot is inbegrepen.

Geschikt voor: Apple iPad Air 1, Apple iPad Air 2, Apple iPad Pro 9.7
€ 236,00
met gratis verzending!
  • Koop 3 voor € 224,20 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 5 voor € 218,30 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 10 voor € 212,40 per stuk. en bespaar 10%

Tablet muur- en tafelstandaard Fino iPad 9,7 inch zwart

Toepassingen
De iPad acrylaat vloerstandaard van het merk Ergo is er een die perfectie nastreeft. Het  is een smaakvolle display oplossing voor iPads die voor uiteenlopende toepassingen worden ingezet. Van digitale catalogus tot en met kassa, van survey tot en met presentatie. 

De standaard  is door een mooi design zeer geschikt  voor onder andere winkels, horeca, showrooms en op beurzen. De standaard is (midden tablet) 105 centimeter hoog. De voetplaat is 35 cm x 35 cm en zorgt voor een aangename stabiliteit bij het gebruik. De houder wordt aan de buis gemonteerd met een comfortabele kijkhoek van 45 graden in staande of liggende positie. Door de optionele draaischijf te bevestigen is het wisselen tussen een liggend of staand scherm mogelijk. De kijkhoek kan eenvoudig worden aangepast met de optie 'kantelunit'. Deze hoek kan traploos ingesteld worden. De Fino cassette past binnen iedere aankleding, van modern tot klassiek!

De Fino behuizing past op onze vloerstandaard, op een tafelstandaard of aan een wand-/tafelmontagesysteem. 

Geschiktheid van iPad en standaard Fino
Fino cassettes zijn er in verschillende maten. Voor iedere iPad is er een aangepast ontwerp dat strak aansluit op de iPad. Kies de goede Fino die passend is voor: iPad Mini, iPad Air of iPad Pro. De tablet is goed beschermd in de robuuste cassette die zo wel staand als liggend te monteren is. De standaard is met de rotatie unit draaibaar om zijn as. Dankzij slimme materiaalkeuze is montage eenvoudig en de houder in gebruik degelijk en stabiel.

Stroom voor iPad/Afsluiten van kunststof cassette
De cassette met drukslot zorgt ervoor dat de tablet veilig opgeborgen zit. De tablet wordt aan alle zijden goed beschermd door acrylaat, aan de slotzijde met behulp van een afsluitblok. Het slot is makkelijk en snel te openen en sluiten. Inzetbaar op beurzen, in winkels of openbare ruimtes. Gebruik je de iPad altijd in de houder dan kan dat ook! Er kan een extra lange lightning oplaadkabel (2meter) door de buis worden geleid. De iPad kan op deze manier altijd aan staan. Je vind accessoires, zoals extra presentatiehulpmiddelen, lange lightning oplaadkabel en kantelunit op onze accessoires pagina. De accessoires zijn ook los verkrijgbaar.

Deze tablet muur- en tafelstandaard is geschikt voor tablets maat 9.7 inch. Voor meer details zie "Extra informatie"

Artikelnummer SBR105
Fabrikantcode 4406700145007
EAN-code 4406700145007
Geschikt voor: Apple iPad Air 1, Apple iPad Air 2, Apple iPad Pro 9.7
Merk Tablet Stands
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee