Tablet muur- en tafelstandaard Fino Samsung Galaxy Tab A 9.7 wit

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 236,00
Lees meer over Tablet Stands.

Aan wand of op burreau monteerbare tablethouder van sterk kunststof acrylaat met witte voet. Deze anti diefstal tabletbehuizing is geschikt voor Samsung Galaxy Tab A / S2 9.7 inch. Het kabel is onzichtbaar weg te werken. De houder is blind monteerbaar en het slot is inbegrepen.

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab A 9.7, Samsung Galaxy Tab S2 9.7, Samsung Galaxy Tab S3 9.7
€ 236,00
met gratis verzending!
  • Koop 3 voor € 224,20 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 5 voor € 218,30 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 10 voor € 212,40 per stuk. en bespaar 10%

Tablet muur- en tafelstandaard Fino Samsung Galaxy Tab A 9.7 wit 

Toepassingen 
De fino acrylaat vloerstandaard van het merk Ergo is voor tablets van 9.7 inch geschikt en streeft perfectie na. Het is een smaakvolle display oplossing voor Samsung die voor uiteenlopende toepassingen worden ingezet. Van digitale catalogus tot en met kassa, van survey tot en met presentatie. 

De standaard  is door een mooi design zeer geschikt voor onder andere winkels, horeca, showrooms en op beurzen. De standaard is (midden tablet) 105 centimeter hoog. De voetplaat is 35 cm x 35 cm en zorgt voor een aangename stabiliteit bij het gebruik. De houder wordt aan de buis gemonteerd met een comfortabele kijkhoek van 45 graden in staande of liggende positie. Door de optionele draaischijf te bevestigen is het wisselen tussen een liggend of staand scherm mogelijk. De kijkhoek kan eenvoudig worden aangepast met de optie 'kantelunit'. Deze hoek kan traploos ingesteld worden. De Fino cassette past binnen iedere aankleding, van modern tot klassiek!

De Fino behuizing past op onze vloerstandaard, op een tafelstandaard of aan een wand/tafelmontagesysteem. 

Geschiktheid van iPad en standaard Fino
Fino cassettes zijn er in verschillende maten. Voor iedere iPad is er een aangepast ontwerp dat strak aansluit op de iPad. De tablet is goed beschermd in de robuuste cassette die zo wel staand als liggend te monteren is. De standaard is met de rotatie unit draaibaar om zijn as. Dankzij slimme materiaalkeuze is montage eenvoudig en de houder in gebruik degelijk en stabiel. Stroom voor iPad/Afsluiten van kunststof cassette

De cassette met drukslot zorgt ervoor dat de tablet veilig opgeborgen zit. De tablet wordt aan alle zijden goed beschermd door acrylaat, aan de slotzijde met behulp van een afsluitblok. Het slot is makkelijk en snel te openen en sluiten. Inzetbaar op beurzen, in winkels of openbare ruimtes. Gebruik je de iPad altijd in de houder dan kan dat ook! Er kan een extra lange lightning oplaadkabel (2meter) door de buis worden geleid. De iPad kan op deze manier altijd aan staan. Je vindt accessoires, zoals extra presentatiehulpmiddelen, lange lightning oplaadkabel en kantelunit op onze accessoires pagina. De accessoires zijn ook los verkrijgbaar.

Deze tablet muur- en tafelstandaard is geschikt voor tablets maat 9.7 inch. Voor meer details zie "Extra informatie"

Artikelnummer SBS375
Fabrikantcode 4406700415001
EAN-code 4406700415001
Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab A 9.7, Samsung Galaxy Tab S2 9.7, Samsung Galaxy Tab S3 9.7
Merk Tablet Stands
Kleur Wit
Materiaal Aluminium
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen Nee
Aansluitingen Nee