Tablet muur- en tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 inch 2016 zwart

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 147,00
Lees meer over Tablet Stands.

De zwarte Galaxy Tab A 10.1 (2016) Tab muur- of tafelstandaard  is ideaal op beurzen, in winkels of kantoren. De aluminium standaard is zowel in horizontale als verticale stand te installeren. De Tab tafelstandaard kan zowel draaibaar (zie extra optie: "Universele Draaischijf portrait/landscape") als kantelbaar worden gemaakt (kies dan voor de extra optie: "kantelbare unit"). De houder zit gesloten door boutjes en kan eventueel op slot door middel van een handig RVS pushlock slot zodat de tablet er makkelijk uit kan (kies dan voor de extra optie: "tablet RVS pushlock slot").


De tablet tafelstandaarden worden gebruikt door autodealers, banken, luchtvaartmaatschappijen, restaurants en hotelketens, ziekenhuizen en overheidsinstellingen wereldwijd. Deze tablet tafelstandaard is een kwaliteitsproduct van een Nederlandse producent.

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
€ 147,00
met gratis verzending!
  • Koop 3 voor € 139,65 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 5 voor € 135,98 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 10 voor € 132,30 per stuk. en bespaar 10%

Tablet muur- en tafelstandaard Securo Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) inch zwart

De ideale Galaxy Tab A 10.1 informatiezuil
Deze stalen standaard van onze Nederlandse producent is perfect geschikt om de Galaxy Tab A 10.1 zakelijk te gebruiken. Bijvoorbeeld op beurzen als informatiezuil of in een winkel met een presentatie van jouw producten. Ook wordt deze Galaxy Tab A 10.1 standaard als informatiezuil veel gebruikt door autodealers. Gebruikers kunnen de Galaxy Tab A 10.1 volledig gebruiken, maar niet losmaken van de standaard. Bovendien kan op dit model de homeknop worden afgesloten, waardoor mensen het programma niet kunnen afsluiten. Dit is ideaal bij gebruik als informatiezuil.

Slim bedacht
De tablet standaard is voorzien van een speciale ruimte in de paal om de kabel van de Galaxy Tab A 10.1 door heen te geleiden. De tafelstandaard is vervaardigd uit hoogwaardig staal en metaal. De voet is vierkant en kan tegen een wand worden geschroefd of op een tafel. De standaard kan dus ook als tafelstaandaard worden gebruikt. 

Niet los te krijgen
Dit systeem werkt eenvoudigweg met een cover die over de tablet geklapt wordt en met een drukslot (extra optie) afgesloten kan worden. Hierdoor kun je snel en makkelijk de tablet in en uit de houder halen maar eenmaal gesloten blijft de tablet diefstalveilig opgeborgen.

- Optioneel extra kijkhoek kantel unit (kies dan voor de extra optie: "kantelbare unit")
- Optioneel rvs drukslot (kies dan voor de extra optie: "tablet RVS pushlock slot")
- Optioneel draaischijf (kies dan voor de extra optie: "Universele Draaischijf portrait/landscape")


Afmetingen:
Vierkante voet: 10cm x 10 cm

Gewicht:
3 Kilo

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:
Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Artikelnummer SBS338
Fabrikantcode 4406208055006
EAN-code 4406208055006
Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Merk Tablet Stands
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee