Tablet Vloerstandaard Fino iPad 9,7 inch zwart

In bestelling, leverbaar binnen 1 à 2 weken
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 278,00
Lees meer over Tablet Stands.

Professionele iPad vloerstandaard van zwart kunststof met een stabiele voet van gecoat staal met antislip. Deze tablethouder is geschikt voor tablets maat 9.7 inch. Door het standaard meegeleverde drukslot is deze houder geschikt voor openbare ruimtes en winkels. Het kabel is onzichtbaar te integreren en de houder is met accessoires uit te breiden.

Geschikt voor: Apple iPad Air 2, Apple iPad Pro 9.7
€ 278,00
met gratis verzending!
  • Koop 3 voor € 264,10 per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 5 voor € 257,15 per stuk. en bespaar 8%
  • Koop 10 voor € 250,20 per stuk. en bespaar 11%

Tablet Vloerstandaard Fino iPad 9.7 inch zwart

Toepassingen 
De iPad acrylaat vloerstandaard van het merk Ergo is er een die perfectie nastreeft. Het is een smaakvolle display oplossing voor iPads die voor uiteenlopende toepassingen worden ingezet. Van digitale catalogus tot en met kassa, van survey tot en met presentatie. 

De standaard  is door een mooi design zeer geschikt  voor onder andere winkels, horeca, showrooms en op beurzen. De standaard is (midden tablet) 105 centimeter hoog. De voetplaat is 35 cm x 35 cm en zorgt voor een aangename stabiliteit bij het gebruik. De houder wordt aan de buis gemonteerd met een comfortabele kijkhoek van 45 graden in staande of liggende positie. Door de optionele draaischijf te bevestigen is het wisselen tussen een liggend of staand scherm mogelijk. De kijkhoek kan eenvoudig worden aangepast met de optie "kantelunit". Deze hoek kan traploos ingesteld worden. De Fino cassette past binnen iedere aankleding, van modern tot klassiek!

De Fino behuizing past op onze vloerstandaard, op een tafelstandaard of aan een wand/tafelmontagesysteem. 

Geschiktheid van iPad en vloerstandaard Fino
Gedistingeerde Fino cassettes zijn er voor alle moderne iPads. Voor iedere iPad  is er een aangepast ontwerp dat strak aansluit op de iPad. Kies de onbreekbare behuizing voor jouw model tablet. Beschermd door de bestendige houder die zo wel staand als liggend te monteren is. Als u de vloerstandaard vaak moet verplaatsen is het praktisch om een wielenset erbij te kopen. De Fino vloerstandaard kan voorzien worden van een display. Om voor promotie en personalisering van de iPad vloerstandaard in jouw huisstijl te zorgen kun je de display laten voorzien van wrapping. Behalve de displayplaat (over de volledige hoogte van de standaard) zijn er tijdloze transaprant acrylaat accessoires verkrijgbaar zoals brochurehouder, toetsenbordhouder of folderdisplay die aan de buis te bevestigen zijn. Als je regelmatig de standaard meeneemt naar andere locaties, dan zijn de flight cases wellicht iets voor je. We hebben ze ten behoeve van een reeds gemonteerde vloerstandaard en een gedemonteerde vloerstandaard (is natuurlijk een iets kleinere flight case).

Stroom voor iPad/Afsluiten van kunststof cassette
De cassette met drukslot zorgt ervoor dat de tablet veilig opgeborgen zit. De tablet wordt aan alle zijden goed beschermd door acrylaat, aan de slotzijde met behulp van een afsluitblok Het slot is makkelijk en snel te openen en sluiten. Inzetbaar op beurzen, in winkels of openbare ruimtes. Gebruik je de iPad altijd in de houder dan kan dat ook! Er kan een extra lange lightning oplaadkabel (2meter) door de buis worden geleid. De iPad kan op deze manier altijd aan staan. Je vindt accessoires, zoals extra presentatiehulpmiddelen, lange lightning oplaadkabel en kantelunit op onze accessoires pagina. De accessoires zijn ook los verkrijgbaar.

Levering

De vloerstandaard wordt geleverd in een stevige doos met de volgende afmetingen:

  • Hoogte 0,5 cm
  • Breedte 40 cm
  • Lengte 113 cm
  • Gewicht 6kg

Deze tabletstandaard is geschikt voor tablets maat 9.7 inch. Voor meer details zie "Extra informatie"

Artikelnummer SBR101
Fabrikantcode 4406700125009
EAN-code 4406700125009
Geschikt voor: Apple iPad Air 2, Apple iPad Pro 9.7
Merk Tablet Stands
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee