Tablet vloerstandaard Fino iPad Pro 12,9 zwart RVS

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar

Normale prijs: € 399,99

Aanbieding prijs € 349,00

De iPad Pro 12,9 RVS vloerstandaard is ideaal op beurzen, in winkels of kantoren. De iPad Pro vloerstandaard heeft een RVS buis met een zwarte acrylaat cassette. De zwarte aluminium tablet standaard is verstelbaar en zowel in horizontale als verticale stand te gebruiken. De iPad vloerstandaard kan draaibaar worden gemaakt indien noodzakelijk. De standaard kan ook kantelbaar worden gemaakt (kies dan voor de extra optie: "kantelbare unit"). De houder is voorzien van een handig RVS pushlock slot aan de achterkant van de iPad Pro houder zodat de iPad Pro er makkelijk uit kan. Deze tablet vloerstandaard wordt standaard geleverd met groot frame zodat de home knop en camera toegankelijk blijven.


Deze vloerstandaarden worden gebruikt door autodealers, banken, luchtvaartmaatschappijen, restaurants en hotelketens, ziekenhuizen en overheidsinstellingen wereldwijd. Deze tablet vloerstandaard is een kwaliteitsproduct van een Nederlandse producent.

Geschikt voor: Apple iPad Pro 12.9 (2015 / 1st model), Apple iPad Pro 12.9 (2017 / 2nd model)

Normale prijs: € 399,99

Aanbieding prijs € 349,00

met gratis verzending!
  • Koop 3 voor € 337,99 per stuk. en bespaar 4%
  • Koop 5 voor € 329,99 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 10 voor € 323,99 per stuk. en bespaar 8%

Tablet vloerstandaard Fino iPad Pro 12,9 zwart RVS

De ideale iPad Pro informatiezuil
Deze stalen standaard van onze Nederlandse producent is perfect geschikt voor de iPad Pro zakelijk te gebruiken. Bijvoorbeeld op beurzen als informatiezuil of in een winkel met een presentatie van uw producten. Ook wordt deze iPad Pro standaard als informatiezuil veel gebruikt door autodealers. Gebruikers kunnen de iPad volledig gebruiken, maar niet losmaken van de standaard. 

Slim bedacht
De zwarte tablet vloerstandaard is voorzien van een speciale ruimte in de paal om de oplaadkabel door te geleiden. Deze komt onder bij de voetplaat uit. Doordat onder voetplaat vier rubber dopjes zittten kunt u hieronder de kabel wegleiden. De tablet zit hierdoor opgesloten in een draaibare metalen cover. De vloerstandaard is vervaardigd uit hoogwaardig staal en metaal. De verzwaarde voet zorgt voor maximale stabiliteit zodat de standaard niet om kan vallen. Bovendien is de gietijzeren voet aantrekkelijk gestyld. Ook heeft de diameter de ideale lengte: 66mm. Zo wordt resonantie tegengegaan en heeft u dus geen last van een trillende stand als u het touchscreen aanraakt.

Niet los te krijgen
Dit systeem werkt eenvoudigweg met een cover die over de tablet geklapt wordt. Hierdoor kunt u snel en makkelijk de tablet in en uit de houder halen maar eenmaal gesloten blijft de tablet diefstalveilig opgeborgen. Door gebruikt te maken van een pushlock (extra optie) wordt het gemakkelijker om de iPad uit de houder te halen. Daarnaast is de tablet vloerstandaard te verankeren aan de grond door middel van M8 bouten.

Dimensie
Hoogte: 103cm t/m 113cm
Afmeting cassette (hier zit de iPad Pro in): 23,7cm x 38,2cm x 1,8cm
Afmeting voet: 35cm x 35cm x 0,4 cm
Gewicht: 8 kg.

- Optioneel extra kijkhoek kantel unit (kies dan voor de extra optie: "kantelbare unit")

Dit accessoire is geschikt voor de volgende producten:
Deze tablet vloerstandaard ondersteunt de tablet maat 12,9 inch.

iPad Pro 12,9

Artikelnummer SBB400
Fabrikantcode 4406700335002
EAN-code 4406700335002
Geschikt voor: Apple iPad Pro 12.9 (2015 / 1st model), Apple iPad Pro 12.9 (2017 / 2nd model)
Merk Tablet Stands
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee