TrackR Pixel 3 Pack zwart/wit/zilver engels

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 49,99

De TrackR Pixel is het perfecte apparaat om jouw verloren spullen weer terug te vinden. Het apparaatje is zo klein als een muntstuk. Hierdoor kun je de Pixel overal aan bevestingen. De Pixel is super licht en kan ook worden teruggevonden met luid geluid. Je verbindt de Pixel via bluetooth met de app en vindt zo verloren items binnen een straal van 30 meter terug.

€ 49,99

TrackR Pixel  3 Pack zwart/wit/zilver engels

Deze verpakking bevat 3 TrackR Pixels in de kleur zwart, wit en zilver Vind ieder item in no time terug. TrackR, zo groot als een euro muntje, kan aan aan ieder item worden gehangen. In combinatie met een handige gratis app, die ook in combinatie met een crowd netwerk werkt, wordt de laatst bekende

TrackR Pixel 3 Pack
De TrackR Pixel is het perfecte apparaat om jouw verloren spullen weer terug te vinden. Het apparaatje is zo klein als een muntstuk. Hierdoor kun je de Pixel overal aan bevestingen. Bijvoorbeeld aan je tas of aan je sleutelbos. Ook kun je de Pixel ergens opplakken zoals op je fiets of onder scooter. Je verbindt de Pixel via bluetooth met de app en vindt zo verloren items binnen een straal van 30 meter terug.

Werkt met de TrackR-app
Verbind de TrackR Pixel via bluetooth met de TrackR-app. Via de app kun jij binnen een straal van 30 meter lokaliseren waar jouw verloren item is. Laat, via de app, jouw object met Pixel een geluid afspelen en je zult jouw kwijtgeraakte spullen aan de hand van het geluid weer terugvinden. Heb je even geen verbinding, dan zie je op de app de laatst bekende locatie.

Vind ook je iPhone terug
Ben je nou jouw iPhone verloren? Dan biedt de Pixel ook een handige funtie. Wanneer je het knopje op de Pixel indruk wordt er op je telefoon muziek afgespeelt. Hierdoor kun je met een simpele knop je telefoon weer terug vinden. Deze functie kan alleen gebruikt worden wanneer de iPhone zicht bevindt binnen een straal van 30 meter.

Crowd GPS-netwerk:
Wanneer je meer dan 30 meter van je verloren item bent verwijderd, kun je deze alsnog terugvinden. Op het moment dat iemand die ook de TrackR Pixel-app gebruikt in een straal van 30 meter bij jouw spullen vandaan is, zal jij een melding krijgen dat het object is gelokaliseerd. Zo kun jij jouw verloren spullen door anderen weer terugvinden!

Eigenschappen:
Diameter26.2 mm 
Dikte: 5.6 mm 
Batterij duur1 year
Batterij typevervangbare CR1620

Te gebruiken met:
iOS 8.0+ and Android 4.4+

 

Artikelnummer SBR714
Fabrikantcode Tp3PkBlWhSiRetEng
EAN-code 0852738007321
Geschikt voor: Nee
Merk TrackR
Kleur Multicolor
Materiaal Aluminium
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee