Twelve South BookBook iPhone 7 / 8 Plus zwart

Een vervangend product is beschikbaar.
Casecentive Leren Wallet case iPhone 7 / 8 Plus zwart
Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Let op: Plus variant
€ 69,99

De zwarte Twelve South BookBook voor de iPhone 7 / 8 Plus is een bruine case die van uw iPhone een portemonnee maakt en dat alles in een handig zakformaat! De nieuwe BookBook voor de iPhone 7 / 8 Plus heeft nog steeds de charme van een vitage lederen boek, maar is volledige aangepast aan de iPhone 7 / 8 Plus. De iPhone 7 / 8 Plus BookBook is gemaakt van prachtig leder en is handgemaakt. Niet alleen ziet de BookBook eruit als een vintage boek maar de case bevat ook ruimte voor uw pasjes zoals creditcards, bankpassen, ID-kaart en contant geld. Daarnaast is deze nieuwe BookBook voor de iPhone 7 / 8 Plus voorzien van een standaard. Bovendien bevat de BookBook een verwijderbare hardcase. Dit is handig als u bijvoorbeeld uw iPhone in een navigatiestandaard of dock wilt gebruiken. U kunt de hardcase dan uit de BookBook nemen (zie hiervoor ook de foto's). Een portemonnee wordt dus overbodig! Daarnaast beschermt de BookBook uw iPhone 7 / 8 Plus goed en zorgt er ook voor dat het toestelscherm en toetsen toegankelijk blijven.

Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
€ 69,99
met gratis verzending!

Twelve South BookBook iPhone 7 / 8 Plus zwart

In de zwarte Twelve South BookBook iPhone 7 / 8 Plus kunt u niet alleen uw iPhone 7 / 8 Plus kwijt, ook is er genoeg ruimte voor uw pasjes zodat u alles meteen bij de hand heeft. De BookBook voor de iPhone 7 / 8 Plus heeft het karakter van een oud vintage boek en is handgemaakt van kwaliteitsleder, hierdoor heeft elke BookBook een unieke uitstraling.

Bescherming en toegang
De BookBook-wallet iPhone 7 / 8 Plus cases biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van uw iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kunt u uw iPhone opladen zonder deze uit de BookBook te hoeven verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan uw ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat u uw ID-kaart of rijbewijs niet uit uw BookBook hoeft te halen. Mocht u uw identiteitsbewijs toch uit uw portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor uw duim waarmee u uw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Twee cases in een
Nieuw aan de BookBook is de verwijderbare hardcase (cradle). Om uw iPhone zit de hardcase en deze klikt u in de BookBook. Soms is het niet handig om de gehele BookBook case in een standaard te zetten of mee te nemen, daarom kunt u de hardcase uit de BookBook nemen.

Dimensie:
Hoogte: 139.6 mm
Breedte: 72.8 mm
Dikte: 20 mm
Gewicht: 65 g

Artikelnummer SBQ964
Fabrikantcode 12-1661
EAN-code 0811370021423
Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
Merk Twelve South
Kleur Zwart
Materiaal Echt Leer
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen n.v.t.
Aansluitingen Nee