Twelve South Journal iPhone 7 / 8 Plus Cognac

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Let op: Plus variant

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 66,99

In de Twelve South Journal iPhone 7 / 8 Plus kunt u niet alleen uw iPhone kwijt, ook is er genoeg ruimte voor uw pasjes zodat u alles meteen bij de hand heeft. 

Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 66,99

met gratis verzending!

Twelve South Journal iPhone 7 / 8Plus Cognac

In de Twelve South Journal iPhone 7 / 8 Plus kunt u niet alleen uw iPhone kwijt, ook is er genoeg ruimte voor uw pasjes zodat u alles meteen bij de hand heeft. 

Bescherming en toegang
De Journal-wallet iPhone 7 / 8 Plus cases biedt niet alleen bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen van uw iPhone volledige toegankelijk blijven. Daarnaast kunt u uw iPhone opladen zonder deze uit de Journal te hoeven verwijderen.

Gebruiksgemak
Ook aan uw ID-kaart of rijbewijs is gedacht aangezien hier een doorzichtig venster voor is gemaakt, zodat u uw ID-kaart of rijbewijs niet uit uw Journal hoeft te halen. Mocht u uw identiteitsbewijs toch uit uw portefeuille moeten halen, dan heeft het venster een handige opening voor uw duim waarmee u uw identiteitsbewijs gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. De portefeuille bevat verticale sleuven (4 sleuven) en een horizontaal vak voor bankpassen, creditcards, contant geld en bonnetjes.

Artikelnummer SBR214
Fabrikantcode 12-1664
EAN-code 0811370021454
Geschikt voor: Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8 Plus
Merk Twelve South
Kleur Bruin
Materiaal Echt Leer
Inch-maat Nee
Kabellengte Nee
Product afmetingen Nee
Aansluitingen Nee