UAG Monarch Hardcase iPhone 13 zwart

Uitverkocht. Niet meer leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
Aanbieding

Normale prijs: € 54,99

Aanbieding prijs € 39,90

De hoezen uit de Monarch-lijn van UAG worden vaak aangeprezen als echte "all-terrain cases" dankzij het stevige design van de hoezen. Deze UAG Monarch Hard Case iPhone 13 is opgebouwd uit vijf verschillende beschermlagen die in harmonie samenwerken om energie van vallen en schokken tegen te gaan. Deze hoes beschikt over alles wat de kracht van Under Armor Gear kenmerkt en brengt je verder dan ooit. 


- Schokbestendige bescherm hoes
- Dikke randen die het scherm contactvrij houden bij val
- Materiaal van de case zorgt voor goede grip
- Licht qua gewicht 
- 6 meter valbescherming (X2 MIL-STD)
- Compatibel met draadloos opladen 

Geschikt voor: Apple iPhone 13

Normale prijs: € 54,99

Aanbieding prijs € 39,90

UAG Monarch Hard Case iPhone 13 zwart 

Voor degenen onder ons die op zoek zijn naar de optimale bescherming voor hun iPhone biedt UAG de ideale uitkomst. Al sinds de oprichting van het merk focust UAG zich op het ontwikkelen van krachtige, sterke hoezen die bestand zijn tegen uitdagende omstandigheden. De Monarch cases zijn daarop geen uitzondering. Een iPhone schadevrij houden, is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kun je het jezelf een stuk makkelijker maken met de juiste bescherming. 

Een sterke, beschermende hoes voor jouw iPhone 13 in iedere situatie

Smartphones worden tegenwoordig in de meest uiteenlopende situaties gebruikt zoals in de logistiek, de bouw of bijvoorbeeld de horeca. Hoewel elke sector zo zijn eigen uitdagingen en potentiële gevaren heeft voor je iPhone, garandeert de Under Armor Gear Monarch case een oplossing hiervoor. De UAG Hardcase Monarch is bestemd tegen vallen, krassen, vuil, stoten en andere potentiele gevaren die je gloednieuwe iPhone 13 kunnen beschadigen. De Monarch-serie is een opvallend dun ontwerp dat met de hand is gemaakt van eersteklas materialen. De Monarch-serie is ontworpen om misbruik te weerstaan en geeft je telefoon tegelijkertijd een eersteklas esthetiek.

Luxe, rijk uitgeruste iPhone 13 case met extra grote, robuuste knoppen

De UAG case is stoer en opvallend en doet zijn werk uitstekend. Ondanks zijn goede bescherming zijn de knoppen, aansluitingen, luidspreker en camera toegangelijk. De UAG case is de perfecte oplossing voor de bescherming van je toestel in alle omstandigheden. De knoppen zijn ontworpen om een voelbare en zelfverzekerde "klik" te geven bij elke druk. 

iPhone hoesje die compatible is met draadloos opladen

Draadloos opladen kent tal van voordelen en is een techniek die in de toekomst alleen nog maar groter gaat worden. De nieuwere iPhone modellen beschikken al een tijdje over de mogelijkheid om draadloos op te laden, echter verhinderen sommige iPhone-accessoires, zoals met name de dikkere hoezen, soms nog deze mogelijkheid. Gelukkig is dat bij de Monarch cases voor de iPhone 13 niet meer het geval. De hoes kan gewoon om de iPhone blijven zitten terwijl jij je telefoon eenvoudig op de draadloze oplader plaatst.

Artikelnummer SBX295
Fabrikantcode 113171114040
EAN-code 0810070364236
Soort Back case (achterkant)
Geschikt voor: Apple iPhone 13
Merk Urban Armor Gear
Kleur Zwart
Materiaal Hard plastic (Polycarbonaat)