Wahoo Fitness ELEMNT Stem Mount

PRE-ORDER, zo spoedig mogelijk leverbaar
PRE_ORDER_GENERAL_DETAILS
€ 18,99
Lees meer over Wahoo Fitness.

De Elemnt Stem Mount voor Wahoo ELEMNT GPS-fietscomputers is gemaakt van lichtgewicht, duurzaam plastic en is een geweldige oplossing voor fietsers die liever hun fietscomputer boven op het stuur houden.


- Past op elke stuur
- Werkt met ELEMNT, ELEMNT BOLT en ELEMNT MINI
- Inclusief vier (4) kabelbinders voor montage

€ 18,99

Wahoo Fitness ELEMNT Stem Mount

Met de verstelbare ELEMNT stem mount kun je vrij eenvoudig je fiets computer vastzetten op je stuur. Alhoewel het design minimalistisch is en je er weinig van ziet, biedt het toch maximale bescherming aan je fietscomputer, dat is natuurlijk precies hoe je het wil. Je hebt er dus geen hinder van tijdens je fietsrit en stelt je in staat je volledig te kunnen focussen op de weg en omgeving. De mount is geschikt voor vele sturen, bijvoorbeeld degene van carbon.

De kracht van Wahoo

Wahoo Fitness is dé specialist op het gebied van fitness en sensoren die jouw nog beter en efficiënter laten trainen. Wahoo Fitness brengt trainen naar een heel nieuw level en zorgt ervoor dat jouw resultaten binnen no time inzichtelijk zijn. Het was nog nooit zo makkelijk om elke dag het beste uit jezelf te halen tijdens je training!

Let op: De Elemnt BOLT verliest aerodynamisch voordeel met deze steun

Artikelnummer SBS134
Fabrikantcode WFCC1M2
EAN-code 0853988006164
Merk Wahoo Fitness
Kleur Zwart