Hoe plak ik een screenprotector?

Wij raden u aan rustig de tijd te nemen en de gebruiksaanwijzing door te lezen om het beste resultaat te verkrijgen.

VOOR JE BEGINT: Schakel het apparaat uit en verwijder de batterij als dit mogelijk is. Was uw handen (en vingertoppen!) uitgebreid.


Screen protector aanbrengen

Een screen protector aanbrengen vereist de nodige precisie. Om luchtbellen te vermijden en een screen protector optimaal aan te brengen volgen hier de instructies en een aantal handige tips.


1: Het display goed reinigen

Allereerst is het van belang dat u het scherm van de telefoon of tablet goed reinigt. Wij leveren bij bestelling van screen protectors altijd een stofvrij poetsdoekje, zodat je het scherm goed schoon en stofvrij kan maken. Neem hier goed de tijd voor, want stof of strepen onder de screen protector zorgen later voor veel ergernis.


2: Verwijder de beschermfolie van de "plak-kant"

Op onze screen protectors zitten altijd 2 beschermlagen. 1 op de plak-kant en 1 op de voorkant van de screen protector. Verwijder de beschermfolie van de plak-kant door middel van het handige "tabblad". Verwijder de beschermfolie van de voortkant nog niet. Deze verwijdert u pas wanneer de screen protector goed is aangebracht.


3. Breng de screen protector voorzichtig aan

Het aanbrengen van de screen protector is een zorgvuldig werk. Te snel en gehaast de protector aanbrengen zorgt voor luchtbellen. Breng de screen protector zorgvuldig en gelijkmatig aan op de display van uw telefoon. Eventuele luchtbellen kunt u naar de zijkant wegwrijven met behulp van het poetsdoekje. Op youtube staan een aantal mooie filmpjes over het aanbrengen van een screen protector.