Gaming controllers

De beste Gaming Controllers

De gamewereld wordt gedomineerd door consoles. Het is een grote speler die steeds populairder wordt. Maar wat als je een gamer bent die van de klassieke controllerervaring houdt? Of wat als je net een nieuw spel hebt aangeschaft waarvan je denkt dat het beter is om te spelen met knoppen en een betere controller? Dit is waar de beste controllers voor games in het spel komen met SB Supply. Ontdek bij ons de beste aanbiedingen op de markt.

Het is echt een geweldige tijd om een ​​gamer te worden. Op dit moment hebben gamers meer opties dan ooit, waaronder gameconsoles, software en zelfs controllers. Met zoveel factoren waarmee je rekening moet houden, kan de keuze ontmoedigend zijn. Om deze reden hebben we een selectie van goedkope, hoogwaardige gamecontrollers samengesteld.

Aanbieding
Aanbieding
Steelplay Nintendo Switch Stuurwielset

Normale prijs: € 14,99

Aanbieding prijs € 10,00

7 artikel(en)

Gaming controller voor PS4 en Xbox One

Het is echt een geweldige tijd om een ​​gamer te worden. Op dit moment hebben gamers meer opties dan ooit, waaronder gameconsoles, software en zelfs controllers. Met zoveel factoren waarmee je rekening moet houden, kan de keuze ontmoedigend zijn. Om deze reden hebben we een selectie van goedkope, hoogwaardige gamecontrollers samengesteld.

Microsoft Xbox One controller

De Xbox One controller is een enorme stap vooruit ten opzichte van het Xbox 360 model. Het is daarnaast enorm gemakkelijk te gebruiken, pc-compatibel (u kunt een officiële Microsoft-driver installeren), comfortabel, duurzaam en heeft een vertrouwd bedieningsschema.

Zowel de PS4- als de Xbox One-controllers bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn ze zowel duurzaam als comfortabel, al is de Xbox-versie beduidend groter en zwaarder dan de PS4. Het grootste verschil tussen de twee is het ontwerp. De PS4 is symmetrisch met beide analoge controllers in dezelfde positie, terwijl de analoge controllers van de Xbox One controller op typische Xbox wijze zijn gecompenseerd.

Uitgekozen door onze productspecialisten: Microsoft Xbox One-controller

Nintendo stuur

Om de game ervaring van Nintendo Switch racegames te verbeteren, is het handig om een ​​stuur op de controller te hebben. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar ze verbeteren ook de gameplay met geweldige grip, waardoor je de concurrentie altijd voor blijft. Als je aan de top van gamers wilt blijven, raden we onderstaande stuurset aan.

 

Batterijsoorten van de PS4 en Xbox One controller

De meeste moderne controllers werken op twee soorten batterijen. Sommige, zoals de DualShock 4, hebben een interne oplaadbare batterij. Andere controllers, zoals bij de standaard Xbox One controller zijn vervangbare AA-batterijen vereist. Het kiezen van de juiste controller hangt af van jouw gewenste functionaliteiten.

Het voordeel van de eerste oplossing is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen of de beschikbaarheid van de AA-batterijen. Aan de andere kant is het nadeel dat je tijdens het spel je batterij kunt verliezen. In dit geval zit er geen andere keuze dan het apparaat aan te sluiten en op te laden. Sommige controllers kunnen echter extra functionaliteiten bevatten om het stroomverbruik te verminderen, zoals het deactiveren van de lichtbalk van de DualShock 4 om de levensduur te verlengen.

Wat is er nieuw bij de PS5 controller?

Sony heeft een enorme stap voorwaarts gemaakt met de PlayStation 5. De nieuwe DualSense ™ draadloze controller introduceert een geheel nieuwe game-ervaring. De manier waarop de PS5 controller reageert op jouw zintuigen doet menig gamer verbazen. De next-level functionaliteiten en 3D audio technieken maken gamen nog realistischer.

Toen de PS4 in 2013 werd gelanceerd, kreeg de DualShock 4 draadloze controller veel positieve feedback van gamers en ontwikkelaars. Zij beschouwen die controller als de één van de beste controllers op de markt. Baanbrekende functies zoals de 'Share' knop en het touchpad deden hun intrede. Dit heeft ertoe geleid dat Sony zich afvroeg: hoe kunnen we het meeste uit dit succes halen?

Na veel overleg en testen besloot Sony een hoop van wat gamers leuk vinden aan DualShock 4 te behouden, terwijl nieuwe functies worden toegevoegd en het ontwerp wordt verfijnd. Zo komt de nieuwe DualSense ™ draadloze controller onder andere met haptic feedback, 3D- audio, adaptieve triggers en groter design voor meer comfort.