Mac

Vind de iMac en MacBook accessoires die bij jou passen

Na de aankoop van een Mac wil je deze natuurlijk overal aan kunnen sluiten en kunnen verbinden. Met onze Mac accessoires is dit mogelijk. Maar daar houdt het niet mee op, ook kun je het uiterlijk van je Mac verfraaien en natuurlijk beschermen. Wij snappen dat je geen risico wil lopen met je Mac en bieden daarom de beste bescherming. Deze zijn zowel geschikt voor thuis of voor het zakelijke gebruik. Met onze Mac accessoires kun je optimaal profiteren van de vele gemakken die een Mac biedt. Alle nieuwe MacBook Pros vanaf midden 2016 hebben een USB C poort.

Weet je niet zeker welk MacBook-model je hebt en welke accessoires je nodig hebt? Ontdek nu in onze handige gids welk MacBook-model je bezit en maak de juiste keus!

Welke Apple MacBook heb ik?

Weet je niet precies welke MacBook je hebt? Wij helpen je ermee

Op het werk

Onze producten zijn uiterst geschikt om je werkplek te optimeren. We zitten elke dag zo veel uur achter de computer, daarom is het belangrijk dat je de juiste werkomgeving hebt. Combineer bijvoorbeeld je MacBook en iMac met een MacBook standaard zodat je het scherm op een comfortabele hoogte kunt instellen. Ook belangrijk: dure apparaten goed beveiligen - dit kan met onze beveiligingssystemen. En voor een opgeruimd bureau hebben wij verschillende kabeloplossingen in ons assortiment.

Voor onderweg

Veel mensen moeten iedere dag naar hun werk reizen en hebben hun laptop dus ook onderweg bij. Even in de trein je mails checken of op het station doorgaan met je werk. Maar veel gebruikers onderschatten de gevolgen van wind en weer op de Apple devices. Zorg ervoor dat jouw MacBook ook onderweg goed beschermd is en niet door regen of andere weersomstandigheden beschadigd wordt. Wij bieden verschillende oplossingen aan: stevige tassen en rugzakken, leren hoezen en andere cases voor de MacBook.

In je vrije tijd

Je kunt je iMac of MacBook natuurlijk niet alleen voor op het werk, maar ook in je vrije tijd gebruiken. Combineer je apparaat met een speaker en geniet binnen no time via je MacBook van je favoriete muziek. Of wil toch liever in je eentje van jouw muziek genieten? Dan ontdek onze headphones - geschickt voor MacBook en iMac.

Kun je niet vinden waar je naar zoekt? Onze klantenservice helpt je graag verder!