Klantenservice

Bezorgen-Afhalen-SBSupply

Onze bestellingen worden door DHL bezorgd. Je kunt bij SB Supply kiezen voor levering:

- Morgen (DHL)
- Morgenavond (DHL)
- Morgen ophalen bij een afhaalpunt (DHL)
- Afhalen bij ons distributiecentrum in Groenlo

De track and trace kun je in je account vinden. Daarnaast ontvangt je 's avonds op werkdagen een mail als jouw bestelling die dag verzonden is. In de mail vind je ook een track and trace nummer waarmee je jouw zending kunt traceren. Mocht je niet thuis zijn, dan wordt de bestelling bij jouw buren geleverd of een volgende dag geleverd.

SB Supply bezorgt in alle lidstaten van de Europese Unie en sommige landen buiten de EU zoals Zwitserland.

DHL bezorging

Alle artikelen in onze winkel die op voorraad zijn, kunnen de volgende dag worden geleverd mits je voor 22:00 hebt besteld (voor sommige artikelen geldt een afwijkende levertijd, dit staat bij het product aangegeven). Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden op zondag verwerkt en op maandag geleverd. Wanneer je meerdere artikelen in een keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van jouw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

DHL avondbezorging (Levering de volgende avond) is nu beschikbaar voor € 4,99 (of € 1,50 bij een bestelling boven de € 49). Levering vindt de volgende werkdag plaats tussen 18:00 en 22:00. Deze optie is niet overal in Nederland beschikbaar maar komt automatisch beschikbaar in de kassa wanneer je jouw postcode invult. Let op: op drukke dagen is deze optie niet te gebruiken en is deze niet zichtbaar in de kassa.

Besteld op: Bezorgd op:
Maandag      voor 22:00   Dinsdag
Dinsdag        voor 22:00   Woensdag
Woensdag    voor 22:00   Donderdag
Donderdag   voor 22:00   Vrijdag
Vrijdag          voor 22:00   Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag         voor 22:00   Maandag

SB Supply levert niet in Nederland op de volgende dagen:

- Zondagen
- Nieuwjaar, 1 januari
- Paasmaandag, de dag na Pasen
- Koningsdag, 27 april
- Hemelvaart, veertig dagen na Pasen
- Pinkstermaandag, de dag na Pinksteren
- Kerstmis, 25 december en 26 december

Afhalen bij SB Supply in Groenlo

Bestellingen kunnen ook bij ons distributiecentrum in Groenlo worden opgehaald. Je kunt tijdens het bestellen aangeven om jouw bestelling af te halen. We adviseren om altijd even te bellen met 0544 700200 voordat je jouw bestelling komt ophalen, zo weet je zeker dat jouw bestelling al klaar ligt. Ons distributiecentrum is gelegen aan de Batterij 7, 7141 JL in Groenlo. Je kunt jouw bestelling op werkdagen ophalen tussen 8:30 en 17:30. Afhalen is geheel kosteloos. 


Verzendkosten-Levertijden-internationale-zendingen-SBSupply

Levering de volgende dag - DHL

Wanneer jouw bestelling niet door de brievenbus kan, wordt jouw bestelling bezorgd door DHL. Alle producten kunnen hiermee worden verzonden ongeacht het aantal artikelen per bestelling. Levering de volgende dag kost € 3,99.

Gratis verzending

Indien jouw orderwaarde boven de € 49,- ligt, dan wordt deze gratis verstuurd met DHL en is een handtekening bij bezorging vereist.

Bezorgkosten buitenland

SB Supply bezorgt ook in het buitenland. Hier vind je een overzicht van onze verzendkosten (voor eilanden in het buitenland zoals Corsica (FR) en Sardinië (IT) gelden toeslagen):


Land Verzendkosten Gratis verzending boven Levertijd
       
België € 4.99 € 49 1
Denemarken € 4.99 € 99
2
Duitsland € 3.99 € 32
1-2
Frankrijk € 4.99 € 99 2
Italië € 4.99 € 99
2-3
Nederland € 3.99 € 49
1
Oostenrijk € 4.99 € 99
2-3
Polen € 4.99 € 99 2-3
Portugal € 4.99 € 99 2-4
Spanje € 4.99 € 99 2-4
Zwitserland € 24,99 / €14,99 / 0 * € 499 2-5
   
Rest of countries in EU  
Bulgarije € 9.99 € 250 2-5
Cyprus € 9.99 € 250 4-7
Estland € 9.99 € 250 2-5
Finland € 9.99 € 250 2-5
Griekenland € 9.99 € 250 2-5
Hongarije € 9.99 € 250 2-5
Ierland € 9.99 € 250 2-4
Kroatië € 9.99 € 250 2-4
Letland € 9.99 € 250 2-5
Litouwen € 9.99 € 250 2-5
Luxemburg € 9.99 € 250 2
Malta € 9.99 € 250 4-7
Roemenië € 9.99 € 250 2-5
Slowakije € 9.99 € 250 2-5
Slovenië € 9.99 € 250 2-5
Tsjechië € 9.99 € 250 2-5
Zweden € 9.99 € 250 2-3

! Voor individuele producten kunnen andere verzendkosten gelden !

* De prijzen voor niet-EU-landen zijn alleen inclusief verzendkosten. Douanerechten, btw en DHL-kosten moeten door de klant worden betaald. DHL verstrekt een MRN-nummer (Movement Reference Number). Bestellingen van meer dan € 499,00 worden gratis verzonden binnen Zwitserland.

Retourzendingen-Omruilen-SBSupply

Hieronder vind je informatie over het retourneren van bestellingen en het omruilen van producten. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. [1] . Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons [2] via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht [3]. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retouradres voor (zicht)retouren

SB Supply Europe afdeling retouren
Batterij 7
7141 JL GROENLO  
Nederland

Hieronder vind je informatie over het retourneren van defecte artikelen of van artikel die je wilt retoursturen.

Klik hier om het retourformulier (niet voor garanties of defecten) te downloaden

Je kunt ook het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken

Retourinspectie in magazijn

Een veilige en foutloze acceptatie van onze retourzendingen is voor ons erg belangrijk. Daarom wordt jouw retour door 2 medewerkers tegelijk geopend en zeer zorgvuldig gecontroleerd om problemen of misverstanden te voorkomen. Dit is een beleid bij SB Supply om te allen tijde de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Retourneren van een product

Als je je aankoop wilt herroepen kan dat zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen, na ontvangst van de gehele bestelling. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen (vergeet niet het retourformulier toe te voegen, niet verplicht maar maakt de verwerking van je retour wel een stuk handiger en sneller). Producten dienen in best mogelijke staat retour gestuurd te worden (bij beschadigingen kunnen kosten in rekening worden gebracht) en in de indien redelijkerwijs mogelijk originele verpakking retour gestuurd te worden. Het product mag niet dusdanig beschadigd zijn dat de werking van het apparaat verminderd is. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourneren van een hygiëne product *

Artikelen zoals oordopjes, headsets en ademhalingstrainers vallen onder hygiëne producten. Als de verzegeling van dit product na de levering is verbroken, mogen deze producten niet meer worden geretourneerd. Klanten die hygiëne producten bestellen krijgen automatisch een mail over dit aangepaste retourrecht.

Omruilen van een product

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een verkeerd artikel hebt besteld en dit wilt omruilen, dit is natuurlijk geen probleem. Je stuurt jouw bestelling retour met het retourformulier. Je kunt zelf het juiste artikel via de site bestellen. Zo heb je snel het juiste product in huis. Na ontvangst van jouw melding dat je de bestelling wenst te herroepen, wordt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending aan je terugbetaald. We mogen wachten met de terugbetaling totdat we de bestelling hebben ontvangen in ons magazijn, of tot je hebt aangetoond de bestelling te hebben teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerder valt. De retourkosten (de verzendkosten naar ons magazijn) zijn voor jouw eigen rekening.

Verkeerd product ontvangen

SB Supply heeft een hoge leverbetrouwbaarheid. Wij streven om foutloos onze bestellingen te versturen, maar helaas kan het in uitzonderlijke situaties voorkomen dat we een verkeerd product hebben opgestuurd. Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of email: [email protected]. Wij willen je vriendelijk vragen om een foto te maken van de pakbon en het verkeerd ontvangen product. Wij lossen het dan zo spoedig mogelijk voor je op. Momenteel wordt 99,8% van onze bestellingen foutloos bezorgd.

De retourkosten naar SB Supply worden in geval van retoursturen (zichtretour) niet vergoed. Ook valt oneigenlijk gebruik niet onder de garantie, zie Garantie. Heb je een defect product of een garantie artikel, volg dan de garantie-procedure.

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht

Garantie-Defecten-SBSupply

Ondanks de kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat je een artikel ontvangt dat defect is. SB Supply is te allen tijde het eerste aanspreekpunt en garandeert jouw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijze gewekte verwachtingen. In dat geval voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van jouw artikel, door vervanging of reparatie. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties, deze kunnen verschillen per product. Voor een garantieaanvraag of meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice per telefoon of per e-mail: [email protected].

Vervangend exemplaar

Wanneer je een artikel hebt geretourneerd, ontvang je automatisch een vervangend exemplaar (indien op voorraad).

Oneigenlijk gebruik

Als het defect val-, stoot- of waterschade heeft, het artikel oneigenlijk gebruikt is of het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel ligt, kun je geen aanspraak maken op gratis reparatie of vervanging. Je ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave voor de kosten van herstel. Je kunt daarna aangeven of je akkoord gaat met reparatie tegen het aangegeven bedrag of dat je afziet van verdere afhandeling. In het laatste geval kunt je jouw artikel terugkrijgen. De transportkosten voor de retourzending komen hierbij voor jouw eigen rekening.

Betaalmethodes-Veilig-betalen-SBSupply

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, kun je bij ons kiezen uit verschillende, veilige betaalmethodes. SB Supply biedt je gemakkelijke betaalmethodes waarmee je vanuit iedere situatie veilig en snel kunt betalen.

iDeal

Met iDeal betaal je veilig en snel, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal hoef je je niet te registreren. Om gebruik te kunnen maken van iDeal moet je bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank, knab, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken.

iDeal-betalingen zijn gratis en alleen voor Nederlandse klanten beschikbaar.

Bancontact

Wij ondersteunen betalen door middel van Bancontact. De online betaalmethode werkt voor onze bezoekers welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, VDK Spaarbank. Kies bij jouw aankoopproces voor de optie Bancontact en vul jouw kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met jouw authentificatiemiddel. Afhankelijk van jouw bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Bancontact-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken.

Bancontact-betalingen zijn gratis en alleen voor Belgische klanten beschikbaar.

Creditcard (MasterCard, Visa en American Express)

Wanneer je betaalt met jouw creditcard - Mastercard, Visa of American Express - word je doorverwezen naar de beveiligende omgeving van jouw creditcard. Vervolgens kun je binnen een beveiligde omgeving ervoor kiezen om de betaling per creditcard te voldoen. De uiteindelijke afrekening zal uiteindelijk gewoon door de betreffende creditcardmaatschappij worden verricht.

Creditcard-betalingen worden direct voor ons gereserveerd waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken. Creditcard betalingen van MasterCard en VISA zijn gratis.

Alleen voor American Express betalingen wordt een toeslag van 2% berekend.

PayPal

Om gebruik te kunnen maken van PayPal heb je een PayPal-rekening nodig. Met PayPal wordt jouw bankrekening gekoppeld aan jouw PayPal-rekening waar je vervolgens een tegoed op kunt storten of direct betaalt. Nadat je de bestelling goedkeurt, wordt het bedrag automatisch afgeschreven van het tegoed op jouw PayPal-rekening. Betalen met PayPal is zeer snel en uiterst betrouwbaar.

PayPal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken.

Klarna - Betaal later in 14 dagen

Met betaal achteraf kun je jouw online bestelling op rekening na ontvangst van jouw bestelling betalen. Deze achteraf betaalmethode is door SB Supply uitbesteed aan Klarna. Je ontvangt na jouw aankoop een mail met een factuur. Je dient deze factuur binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen met de betaalgegevens zoals vermeld op de factuur. Je ontvangt dus van Klarna een factuur met hierop de betaalgegevens.

Klarna voert voor SB Supply het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur (digitale acceptgiro) van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacybeleid. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je wordt automatisch teruggeleid naar onze kassa.

Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Betaal achteraf (Klarna)-betalingen worden na goedkeuring voor ons gereserveerd waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken.

Apple Pay

Apple gebruikers kunnen ook betalen met Apple Pay. Dit werkt alleen in Safari en in combinatie met een Apple device.

Overboeking

Wanneer je kiest voor een overschrijving per bank of giro, maak je het desbetreffende bedrag zelf over onder vermelding van het kenmerkt dat je per e-mail wordt toegestuurd. Dit proces is geautomatiseerd. Informatie over het te betalen bedrag en het ordernummer is te vinden in de betaalbevestiging die je per e-mail wordt toegestuurd. De verwerkingstijd is ongeveer 1 à 2 werkdagen.

Zodra het betreffende bedrag op de Stichting Derdengelden rekening is bijgeschreven, krijg je automatisch een orderbevestiging toe gemaild. OverBoeking-betalingen zijn gratis

in3

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.
Alleen mogelijk bij een totaalbedrag vanaf €140. Let op: je kunt geen afwijkend leveradres bij deze betaalmethode gebruiken. Dus het leveradres moet gelijk zijn aan het factuuradres.

Voor gespreid betaling via in3 wordt een fee van €1.99 berekend.

Online-Bestellen-SBSupply

Ons complete productaanbod vind je in onze online winkel. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Je kunt in onze winkel producten zoeken, bekijken en vergelijken. Om een product te bestellen klik je op de knop ‘In winkelmand’. Wil je meerdere producten bestellen klik dan op de knop ‘verder winkelen’ en ga naar de andere gewenste artikelen.

Als je alle producten hebt toegevoegd aan jouw winkelmand, kun je jouw bestelling thuis of op je werk laten bezorgen, klik dan in de winkelmand op de knop "Ga door naar afrekenen". Vervolgens vul je jouw naam en adresgegevens in. Kies daarna een betaalmethode (als je achteraf wilt betalen, dan zullen jouw gegevens door Klarna worden gecontroleerd) en bevestig jouw bestelling om deze te plaatsen, dit doet je door op de knop "Plaats jouw bestelling" te klikken.

Ook kun je je inschrijven voor de SB Supply Nieuwsbrief (je kunt je altijd uitschrijven dmv een link in de footer van de nieuwsbrief).  

Onze privacystatement is hier te vinden