Klantenservice

Onze bestellingen worden door PostNL of Same day levering (vanavond al in huis) bezorgd. U kunt bij SB Supply kiezen voor levering:

- Morgen (PostNL)
- Morgenavond (PostNL)
- Morgen ophalen bij een afhaalpunt (PostNL)
- Vanavond al, mits u voor 11:00 bestelt (Same Day)
- Afhalen bij onze winkel in Groenlo

Bestellingen die niet door de brievenbus kunnen of vanwege een te hoge aankoopwaarde, kunnen alleen met de pakketdienst worden verzonden. In dat geval kunt u in uw account een track and trace nummer vinden. Daarnaast ontvangt u 's avonds op werkdagen een mail als uw bestelling die dag verzonden is. In de mail vindt u ook een track and trace nummer waarmee u uw zending kunt traceren.

SB Supply bezorgt in alle lidstaten van de Europese Unie en sommige landen buiten de EU zoals Noorwegen en Zwitserland.

PostNL bezorging

Alle artikelen in onze winkel die op voorraad zijn, kunnen de volgende dag worden geleverd mits u voor 23:59 heeft besteld (voor sommige artikelen geldt een afwijkende levertijd, dit staat bij het product aangegeven). Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden op zondag verwerkt en op maandag geleverd (wanneer u kiest voor brievenbuspost in het weekend, dan wordt de bestelling pas dinsdag geleverd). Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

PostNL avondbezorging (Levering de volgende avond) is nu beschikbaar voor € 4,99 (of € 1,50 bij een bestelling boven de € 50). Levering vindt de volgende werkdag plaats tussen 18:00 en 22:00. Deze optie is niet overal in Nederland beschikbaar maar komt automatisch beschikbaar in de kassa wanneer u uw postcode invult.

Levering de volgende dag indien u tussen 22:00 en 23:59 bestelt is nu beschikbaar voor € 4,99 (of € 1,99 bij een bestelling boven de € 50). Levering vindt de volgende werkdag plaats tussen 18:00 en 22:00. Deze optie is niet overal in Nederland beschikbaar maar komt automatisch beschikbaar in de kassa wanneer u uw postcode invult. U kunt ook nog steeds kiezen voor de levering overmorgen, de keuze is aan u.

Besteld op: Bezorgd op:
Maandag      voor 22:00   Dinsdag
Dinsdag        voor 22:00   Woensdag
Woensdag    voor 22:00   Donderdag
Donderdag   voor 22:00   Vrijdag
Vrijdag          voor 22:00   Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag         voor 22:00   Maandag

Same Day - Levering vanavond

Een paar specifieke artikelen in onze winkel, kunnen op dezelfde werkdag 's avonds tussen 18:00 en 22:00 worden geleverd mits u voor 11:00 heeft besteld (voor sommige artikelen geldt een afwijkende levertijd, dit staat bij het product aangegeven). In het weekend kunt u op dit moment nog niet voor same day levering kiezen. Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt, doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1 keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Wij werken momenteel samen met Trunkrs.

SB Supply levert niet in Nederland op de volgende dagen:
- Nieuwjaar, 1 januari
- Paasmaandag, de dag na Pasen
- Koningsdag, 27 april
- Hemelvaart, veertig dagen na Pasen
- Pinkstermaandag, de dag na Pinksteren
- Kerstmis, 25 december en 26 december

Afhalen bij SB Supply in Groenlo

Bestellingen kunnen ook bij ons distributiecentrum in Groenlo worden opgehaald. U kunt tijdens het bestellen aangeven om uw bestelling af te halen. We adviseren om altijd even te bellen met 0544 700200 voordat u uw bestelling komt ophalen, zo weet u zeker dat uw bestelling al klaar ligt. Ons distributiecentrum is gelegen aan de Parallelweg 9, 7141DL in Groenlo. U kunt uw bestelling op werkdagen ophalen tussen 8:30 en 17:30. Afhalen is geheel kosteloos


Grotere kaart weergeven

Brievenbuspost

Bestellingen die door de brievenbus kunnen, worden met PostNL verstuurd. Ons systeem herkent automatisch producten die door de brievenbus kunnen. Brievenbuspost kost € 1,99. Verzending buiten Nederland? Selecteer het land van verzending in de footer (onderste deel van de website) of geef dit aan in het afrekenscherm.

Levering de volgende dag - PostNL

Wanneer uw bestelling niet door de brievenbus kan, wordt uw bestelling bezorgd door PostNL. Alle producten kunnen hiermee worden verzonden ongeacht het aantal artikelen per bestelling. Levering de volgende dag kost € 3,99. Indien u na 22:00 bestelt, heeft u de keuze voor levering de volgende dag (€ 4,99) of levering overmorgen (€ 3,99).

Levering vanavond - Same Day

Same Day levering kost € 5,99 en bestelt u voor meer dan € 50 dan kost Same Day levering slechts € 1,99.

Gratis verzending

Indien uw orderwaarde boven de € 50,- ligt, dan wordt deze gratis verstuurd met PostNL en is een handtekening bij bezorging vereist. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen en bestelt u voor 12:30 op werkdagen of op zaterdag, dan kunt u voor € 1,99 uw bestelling vandaag nog in ontvangst nemen!

Bezorgkosten buitenland

SB Supply bezorgt ook in het buitenland. Hier vindt u een overzicht van onze verzendkosten:

Land Verzendkosten
België €4,99
Bulgarije €17,99
Denenmarken €6,99
Duitsland €4,99
Estland €19,99
Finland €9,99
Frankrijk €6,99
Griekenland €10,99
Ierland €9,99
IJsland €24,99
Italië €7,99
Kroatië €11,99
Letland €19,99
Litouwen €19,99
Luxemburg €5,99
Malta €13,99
Nederland €3,99
Noorwegen €19,99
Oostenrijk €6,99
Polen €6,99
Portugal €8,99
Roemenië €14,99
Zweden €8,99
Slowakije €14,99
Slovenië €14,99
Zwitserland €9,99
Spanje €6,99
Tsjechië €12,99
Hongarije €11,99
VK €6,99
Cyprus €19,99

Hieronder vindt u informatie over het retourneren van bestellingen en het omruilen van producten. U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag [1] . Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons [2] via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht [3]. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Retouradres voor (zicht)retouren

SB Supply Europe afdeling retouren
Parallelweg 9
7141DL GROENLO  
Nederland

Hieronder vindt u informatie over het retourneren van defecte artikelen of van artikel die u wilt retoursturen.

Klik hier om het retourformulier (niet voor garanties of defecten) te downloaden

U kunt ook het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken

Retourneren van een product

Als u uw aankoop wilt retour sturen kan dat zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen, na ontvangst van de gehele bestelling. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen (vergeet niet het retourformulier toe te voegen). Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Artikelen zoals koptelefoons, oordopjes en in-ear-headsets. Producten dienen in best mogelijke staat retour gestuurd te worden (bij beschadigingen kunnen kosten in rekening worden gebracht) en in de indien redelijkerwijs mogelijk originele verpakking retour gestuurd te worden. Het product mag niet dusdanig beschadigd zijn dat de werking van het apparaat verminderd is.

Omruilen van een product

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een verkeerd artikel heeft besteld en dit wilt omruilen, dit is natuurlijk geen probleem. U stuurt uw bestelling retour met het retourformulier. U kunt zelf het juiste artikel via de site bestellen. Zo heeft u snel het juiste product in huis. Na ontvangst van uw melding dat u de bestelling wenst te herroepen, wordt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending aan u terugbetaald. We mogen wachten met de terugbetaling totdat we de bestelling hebben ontvangen in ons magazijn, of tot u heeft aangetoond de bestelling te hebben teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerder valt. De retourkosten (de verzendkosten naar ons magazijn) zijn voor uw eigen rekening.

Verkeerd product ontvangen

SB Supply heeft een hoge leverbetrouwbaarheid. Wij streven om foutloos onze bestellingen te versturen, maar helaas kan het in uitzonderlijke situaties voorkomen dat we een verkeerd product hebben opgestuurd. Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of email: helpdeskNL@sbsupply.eu. Wij willen u vriendelijk vragen om een foto te maken van de pakbon en het verkeerd ontvangen product. Wij lossen het dan zo spoedig mogelijk voor u op. Momenteel wordt 99,8% van onze bestellingen foutloos bezorgd.

De retourkosten naar SB Supply worden in geval van retoursturen (zichtretour) niet vergoed. Ook valt oneigenlijk gebruik niet onder de garantie, zie Garantie. Heeft u een defect product of een garantie artikel, volg dan de garantie-procedure.

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht

Ondanks de kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat defect is. SB Supply is te allen tijde het eerste aanspreekpunt en garandeert uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijze gewekte verwachtingen. In dat geval voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging of reparatie. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties, deze kunnen verschillen per product. Voor een garantieaanvraag of meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice per telefoon of per e-mail: helpdeskNL@sbsupply.eu.

Vervangend exemplaar

Wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u automatisch een vervangend exemplaar (indien op voorraad).

Oneigenlijk gebruik

Als het defect val-, stoot- of waterschade heeft, het artikel oneigenlijk gebruikt is of het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel ligt, kunt u geen aanspraak maken op gratis reparatie of vervanging. U ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave voor de kosten van herstel. U kunt daarna aangeven of u akkoord gaat met reparatie tegen het aangegeven bedrag of dat u afziet van verdere afhandeling. In het laatste geval kunt u uw artikel terugkrijgen. De transportkosten voor de retourzending komen hierbij voor uw eigen rekening.

Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u bij ons kiezen uit verschillende, veilige betaalmethodes. SB Supply biedt u gemakkelijke betaalmethodes waarmee u vanuit iedere situatie veilig en snel kunt betalen.

Betaal achteraf, op rekening (Klarna)

Met betaal achteraf kunt u uw online bestelling op rekening na ontvangst van uw bestelling betalen. Deze achteraf betaalmethode is door SB Supply uitbesteed aan Klarna. U ontvangt na uw aankoop een mail met een factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen met de betaalgegevens zoals vermeld op de factuur. U ontvangt dus van Klarna een factuur met hierop de betaalgegevens.

Klarna voert voor SB Supply het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur (digitale acceptgiro) van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij SB Supply betalen met een acceptgiro tot een maximum bedrag van € 300,00. Bestelt u voor het eerst bij via Klarna, dan kunt u tot een maximaal bedrag € 200,00 bestellen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacybeleid. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U wordt automatisch teruggeleid naar onze kassa.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Betaal achteraf (Klarna)-betalingen worden na goedkeuring voor ons gereserveerd waardoor wij in staat zijn om uw bestelling zeer snel te verwerken.

Wij vragen een vergoeding van € 0,99 voor het gebruik van achteraf betalen, op rekening.

iDeal

Met iDeal betaalt u veilig en snel, vanuit het programma van uw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren. Om gebruik te kunnen maken van iDeal moet u bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN Bank, Friesland Bank, knab, Triodos of Van Lanschot Bankiers.

iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om uw bestelling zeer snel te verwerken.

iDeal-betalingen zijn gratis.

PayPal

Om gebruik te kunnen maken van PayPal heeft u een PayPal-rekening nodig. Met PayPal wordt uw bankrekening gekoppeld aan uw PayPal-rekening waar u vervolgens een tegoed op kunt storten of direct betaalt. Nadat u de bestelling goedkeurt, wordt het bedrag automatisch afgeschreven van het tegoed op uw PayPal-rekening. Betalen met PayPal is zeer snel en uiterst betrouwbaar.

PayPal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om uw bestelling zeer snel te verwerken.

Creditcard (MasterCard, Visa en American Express)

Wanneer u betaalt met uw creditcard - Mastercard, Visa of American Express - wordt u doorverwezen naar de beveiligende omgeving van uw creditcard. Vervolgens kunt u binnen een beveiligde omgeving ervoor kiezen om de betaling per creditcard te voldoen. De uiteindelijke afrekening zal uiteindelijk gewoon door de betreffende creditcardmaatschappij worden verricht.

Creditcard-betalingen worden direct voor ons gereserveerd waardoor wij in staat zijn om uw bestelling zeer snel te verwerken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met een creditcard. Alleen voor American Express betalingen wordt een extra toeslag van 2% berekend.

Overboeking

Wanneer u kiest voor een overschrijving per bank of giro, maakt u het desbetreffende bedrag zelf over onder vermelding van het kenmerkt dat u per e-mail wordt toegestuurd. Dit proces is geautomatiseerd. Informatie over het te betalen bedrag en het ordernummer is te vinden in de betaalbevestiging die u per e-mail wordt toegestuurd. De verwerkingstijd is ongeveer 1 à 2 werkdagen.

Zodra het betreffende bedrag op de Stichting Derdengelden rekening is bijgeschreven, krijgt u automatisch een orderbevestiging toe gemaild. OverBoeking-betalingen zijn gratis

Geen antwoord gevonden op uw vraag of heeft u een klacht? Neem dan contact op met onze klantenservice per e-mail of telefoon. We proberen binnen enkele uren, maar altijd binnen 5 werkdagen uw vraag of klacht af te handelen.

E-mail: helpdeskNL@sbsupply.eu

Telefoonnummer: 0544 700200  (lokaal tarief)

Distributiecentrum:
SB Supply Europe B.V.
Parallelweg 9
7141DL GROENLO 
Nederland

Bedrijfsgegevens:
KvK-nummer: 65916034
BTW-nummer: NL856315217B01

Ons complete productaanbod vindt u in onze online winkel. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. U kunt in onze winkel producten zoeken, bekijken en vergelijken. Om een product te bestellen klikt u op de knop ‘In winkelmand’. Wilt u meerdere producten bestellen klik dan op de knop ‘verder winkelen’ en ga naar de andere gewenste artikelen.

Als u alle producten heeft toegevoegd aan uw winkelmand, kunt u uw bestelling thuis of op uw werk laten bezorgen, klik in dan in de winkelmand op knop "Ga door naar afrekenen". Vervolgens vult u uw naam en adresgegevens in. Kies daarna een betaalmethode (als u achteraf wilt betalen, dan zullen uw gegevens door Klarna worden gecontroleerd) en bevestig uw bestelling om deze te plaatsen, dit doet u door op de knop "Plaats uw bestelling" te klikken.

Ook kunt u zich inschrijven voor de SB Supply Nieuwsbrief (u kunt zich altijd uitschrijven dmv een link in de footer van de nieuwsbrief). Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw bestelling deskundig in te laten pakken voor slechts 99 cent.  

Onze privacystatement is hier te vinden