Blog

Jouw gids: Hoe vind je het juiste gsm-hoesje ✅

  • Je bent geïnteresseerd in hoesjes voor mobiele telefoons en bent op zoek naar welke stijl bij jouw levensstijl past. In onze ultieme gids vind je welke soorten hoesjes voor mobiele telefoons er zijn, waar je op moet letten voordat je ze koopt en krijg antwoorden op veelgestelde vragen.
Lees meer

iOS 15 nieuwtjes ✅

De nieuwste iOS update van Apple komt eraan!

Apple heeft de nieuwe update voor zijn besturingssysteem iOS 15 benoemd. iOS 15 biedt nieuwe manieren om in contact te blijven met de wereld en interessante functies waarmee gebruikers zich beter kunnen concentreren op hun werk. Verder zal men door gloednieuwe functies ontdekken wat zij nog meer met de intelligentie van hun apparaat kunnen doen!

Apple introduceert zo ook belangrijke FaceTime-updates, nieuwe Focus-functies om afleiding te verminderen en verbeterde intelligentie op het toestel om informatie te verzamelen. De update maakt het ook mogelijk de wereld op nieuwe manieren te verkennen met Kaarten, Weer en Portemonnee.

Lees meer

The Joy Factory: Alle info over de producten! ✅

Afhankelijk van je werkomgeving heb je de ultieme tablet accessoires nodig die je dagelijkse werk een stuk eenvoudiger maken. Dat is hoe The Joy Factory is ontstaan! Ze besloten gebruiksvriendelijke accessoires te maken om jouw taken te vereenvoudigen, in welke sector je ook werkzaam bent! Van restaurants, fabrieken, magazijnen en transport, er is voor elk wat wils! In deze blog zullen we uitleggen hoe je ze bij elke activiteit kunt gebruiken om je keuze uit ons ruime assortiment op onze website SB Supply te vergemakkelijken!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tijn Aarden

Wahoo Kickr Snap vs. Kickr Core vs. Kickr Power

Het indoor seizoen begint weer bijna voor de wielrenners. Dus wordt het tijd om een binnen trainer aan te schaffen, maar welke?Wahoo heeft verschillende fietstrainers, maar welke past het best bij jou? Wahoo maakt het niet al te moeilijk en heeft drie fietstrainers op de markt gebracht, de KICKR Snap, de KICKR Core en de KICKR Power. Alle drie verschillen ze qua uiterlijk, specs en prijs. In deze blog ontdek je de verschillen tussen deze fietstrainers en welke het beste bij jou past.

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee

Hoe jij je het best kunt voorbereiden voor het nieuwe schooljaar

Tips voor het creëren van de perfecte inrichting voor thuis leren

Sommige kinderen houden van thuis leren en andere zijn snel afgeleid. Iedereen kan echter baat hebben bij een speciale leerruimte thuis. Gelukkig kun je met het juiste plan een thuisomgeving creëren waarin kinderen hun huiswerk kunnen maken terwijl ze plezier hebben.

Het is mogelijk om een dergelijke ruimte te creëren vanuit de toegewezen kamer, en deze dan bevorderlijk te maken voor verkenning, concentratie en verbeelding. Onze SB Supply site is een geweldige plek om het juiste bureau, stoel, en educatieve spellen te vinden!

Hier zijn enkele tips om uw leerruimte thuis comfortabel en productief te maken!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

iPhone 13: alles over de volgende iPhone ✅

Wanneer komt de iPhone 13 uit?

Apple's releasecyclus voor de iPhone is voorspelbaar, hoewel de wereldwijde pandemie de zaken in 2021 verstoort. Gewoonlijk worden nieuwe modellen begin september aangekondigd en zijn ze dan ongeveer een week later verkrijgbaar.  

De afgelopen jaren zijn enkele toestellen in september aangekondigd, maar iets later verschenen: de iPhone XR arriveerde in oktober 2018, terwijl de iPhone X in november 2017 arriveerde.

Als gevolg van problemen veroorzaakt door COVID-19, hebben we ook gezien dat de iPhone 12 is uitgesteld tot oktober, maar als de dingen terugkeren naar enige schijn van normaliteit, zouden we de traditionele septemberrelease verwachten voor de iPhone 13 in 2021.

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

Huawei P30 vs. Huawei P40 vs. Huawei P50

Huawei-telefoons hebben de laatste jaren steeds meer aanhangers gekregen, maar waarom is dat? Wat maakt deze telefoons speciaal, afgezien van hun uitstekende camera's? In deze blogpost vergelijken we de Huawei P30 serie, Huawei P40 serie en wat we weten over de Huawei P50 serie!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

De Lilo Smart Indoor Kruidentuin

Slimme kruidentuin? Wat is het precies? 

Het is een mini-binnen moestuin waar je groenten, bloemen of zelfs kruiden kunt kweken. Het is niet alleen een nuttige moestuin, maar bovenal een ontwerp dat in elk interieur past. Bij SB Supply kun je zaden vinden voor een grote verscheidenheid aan kruiden, zodat je de juiste naar jouw smaak kunt vinden! Deze binnentuin zal je betoveren met zijn technische kenmerken. Het enige wat je hoeft te doen is de "MyLilo" app te downloaden, waarmee je jouw planten en kruiden het hele groeiseizoen met gemak kunt kweken. Op die manier kun je genieten van het kweken van planten en kruiden zonder dat je per se groene vingers hoeft te hebben.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

Hoe creëer je de ultieme gamekamer thuis?

Gamen is een geweldige manier om plezier te hebben, te ontspannen, en je hand-oog coördinatie te oefenen. Of je nu net begint met gamen of jezelf als een pro beschouwt, het hebben van de juiste uitrusting is belangrijk en zal zorgen voor maximaal plezier. Van de juiste stoel tot de juiste techniek en apparatuur, er zijn bepaalde dingen die je nodig hebt als je thuis de ultieme speelkamer wilt hebben. Lees verder voor enkele tips en suggesties om een speelkamer te creëren die je nooit meer wilt verlaten!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Swen Heijstee
Item 1 tot 10 van 240