Blog

Alles wat je moet weten over de Thunderbolt

Wat is de Thunderbolt-verbinding?

Thunderbolt, voorheen bekend als "Light Peak", is gezamenlijk ontwikkeld door Apple en Intel. De eerste versie werd uitgebracht in 2012, waarna alle rechten werden overgenomen door Intel. Vaak wordt gedacht dat deze standaard alleen beschikbaar is voor Apple. Dat is niet het geval. Veel andere merken gebruiken de nieuwste versie van Thunderbolt al op hun apparaten. De versies 1 en 2 maken gebruik van DisplayPort-technologie en de Mini DisplayPort-connector. Versie 3 maakt gebruik van USB-C. Dit is een van de redenen waarom Mini DisplayPort- en Thunderbolt 2 en 3-kabels worden gemengd met USB-C-kabels.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

De beste game muis ✅

Het eerste wat je moet weten is dat er een game muis is voor elke gamer, voor elk budget en zelfs voor elke handgrootte. Maak je ook geen zorgen als je linkshandig bent, er zijn ook muizen voor linkshandigen!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Swen Heijstee

De beste powerbank om overal mee naartoe te nemen ✅

 

Op zoek naar de beste powerbank voor je telefoon, laptop of zelfs je gaming stoel? Zoek niet verder!

Powerbanks zijn de laatste jaren steeds populairder geworden omdat smartphones niet meer te weg te denken zijn tegenwoordig. Voor een wereld die veel onderweg is, is het noodzakelijk dat je apparaten de hele dag opgeladen blijven. Als je over de juiste informatie beschikt, kun je de juiste accessoires en de juiste externe batterijen aanschaffen en je toestellen zo lang mogelijk opgeladen houden!

 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

Welk Apple bandje is geschikt voor mij? De complete gids!

Al bij de release van de eerste Apple Watch maakte Apple één ding duidelijk: de Apple Watch kan aan elke persoonlijkheid worden aangepast! Niet alleen het scherm van de Apple Watch kan worden aangepast, maar ook in de Apple Watch-bandjes kan worden gevarieerd en aangepast worden aan iemands voorkeuren. Het probleem is echter dat Apple, afgezien van enkele voor de hand liggende tips, het de consument niet gemakkelijk heeft gemaakt om te weten welke bandjes geschikt zijn voor hem of haar, of hoe hij of zij moet kiezen uit de vele beschikbare opties (kleuren, afmetingen, materialen, overlays, enz.).

Bekijk deze blog voor een complete gids om meer te weten te komen over de verschillende Apple Watch-bandjes, zodat je perfect kunt beslissen welk bandje het beste bij jou past!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

Gaming stoel voor zware mensen / Gaming stoel voor lange mensen

Game stoelen voor langere of zwaardere mensen zijn een probleem op zich, bijna alle game stoelen die je ziet bij je favoriete gamers, streamers of Youtubers, hebben een lengte en gewicht beperking die niet alle mensen passen.

Maar maak je geen zorgen, er zijn uitstekende game stoelen voor langere en zwaardere mensen. Die eigenlijk ook nog eens comfortabeler zijn dan hun tegenhangers. 

In deze blog laten we je weten waar je op moet letten bij je aankoopbeslissing en welke game stoel schikt is voor jou!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Swen Heijstee

Wat is het beste iPad hoesje?

Welk iPad hoesje is het beste? Welk hoesje biedt de meeste bescherming? Deze vraag wordt ons bij SB Supply bijna dagelijks gesteld en hij is terecht. Je betaalt zoveel geld voor een nieuwe tablet en je wilt niet dat er bij de eerste keer vallen een barst of een kras in komt. Daarom heb je betrouwbare en hoogwaardige bescherming voor je iPad nodig. In deze blog geven wij je aanbevelingen voor de beste bescherming in verschillende situaties.

Lees meer
Geplaatst in iPad door Swen Heijstee
Labels:

Welke iPhone is geschikt voor mij?

Meer en meer mensen willen een iPhone bezitten. Er zijn echter enkele verschillen tussen de momenteel verkrijgbare iPhone-modellen waarmee je rekening moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je een nieuwe iPhone kiest, heb je niet alleen de keuze tussen verschillende kleuren, maar ook tussen de grootte van het scherm, de materialen en natuurlijk de verschillende mogelijkheden. In deze blog laten we je kennismaken met de iPhones die momenteel verkrijgbaar zijn, zodat je op basis van je interesses kunt beslissen welke iPhone het best bij je past!

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee
Labels:

Wat is de beste screenprotector?

Je hebt een nieuwe mobiele telefoon gekocht en nu wil je dat hij perfect beschermd is. Het scherm is het meest gevoelige deel van jouw smartphone, dus het is belangrijk om aan de bescherming ervan te denken. Welke opties er zijn om het scherm te beschermen lees je in deze blogpost. 

Lees meer

Onze kantoor essentials

Bijna geen een beroep of school werkt zonder computers, tablets of smartphones. Maar al deze technische verrijkingen op kantoor of in de klas lijden soms tot problemen: een lege batterij, slechte internet verbinding of weinig opslagruimte. Dit leidt er toe dat we niet zo productief kunnen werken als we wel zouden willen. In deze blog vertellen we je alles over enkele gadgets en accessoires die je niet kunt missen op kantoor of in de klas.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee
Item 1 tot 10 van 200