Blog

Welke AirPods moet ik kiezen? AirPods, AirPods Pro of AirPods Max

Steeds meer mensen maken er een punt van om AirPods te bezitten. Er zijn echter enkele verschillen in de AirPod-modellen die momenteel beschikbaar zijn en waar je rekening mee moet houden bij het nemen van jouw beslissing. Wanneer je AirPods koopt, heb je de keuze tussen AirPods, AirPods Pro en AirPods Max. In deze post laten we je kennismaken met de momenteel beschikbare AirPods, zodat je op basis van jouw interesses kunt beslissen welke het beste bij jouw behoeften past!

Lees meer

Apple AirPods Max - Luxe of simpelweg overpriced?

AirPods, AirPods 2, AirPods Pro, en nu ook AirPods Max. Apple probeert nu ook de over-ear markt te veroveren. De hoofdtelefoon zou een trotse €629 kosten en is vanaf 15.12.2020 in Nederland verkrijgbaar in 5 kleuren (Space Grey, Zilver, Groen, Hemelsblauw, Roze). Bij deze prijs reist natuurlijk de vraag: 'Is de prijs gerechtvaardigd of zijn ze gewoon te duur?' Alles wat je moet weten over de nieuwste release van Apple en of de aankoop de moeite waard is, vind je in deze blogpost. 

Lees meer

De beste adapters en gadgets voor jouw device! ✅

Steeds meer laptops en tablets hebben de nieuwe USB-C aansluiting. Dit biedt vele voordelen, maar een USB-C aansluiting betekent ook dat alle oude apparaten en gadgets die geen USB-C aansluiting hebben niet meer zonder een adapter gebruikt kunnen worden. Om je te helpen begrijpen hoe je bijvoorbeeld een extern beeldscherm op je MacBooks / iMacs kunt aansluiten, hebben we dit blogbericht gemaakt om je op weg te helpen! Van HDMI tot USB-C adapters en zelfs gadgets die je helpen het meeste uit je laptop te halen, je vindt hier alles. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer

Duurzame Telefoonhoesjes - wat is er belangrijk?

Er zijn nu veel aanbieders van duurzame mobiele telefooncovers. Dit roept de vraag op: Wat is echt belangrijk bij de aanschaf van een biologisch afbreekbaar hoesje? Met welke factoren moet je rekening houden bij het nemen van je beslissing? 

Lees meer
0 Reacties Geplaatst in iPhone door Noël van Domburg

Wahoo KICKR - de perfecte Home Workout

Elke professionele atleet weet dat de grootste uitdaging is om aan de top te blijven. Dit is dezelfde uitdaging waar Wahoo voor staat als het gaat om het verbeteren van de KICKR-trainer. Wat zouden ze kunnen doen om het zogenaamde "Champions Choice" product te verbeteren? Dit jaar ligt de revolutie in de evolutie. Wahoo heeft de precisie, het reactievermogen en het fietsgevoel verbeterd door middel van veranderingen die moeilijk te zien zijn, maar gemakkelijk zijn op te merken.

Lees meer

Die nieuwe iPhone 12 modellen op een rijtje

De nieuwe iPhones zijn geïntroduceerd en zijn beschikbaar vanaf 16.10. (iPhone 12 Pro, iPhone 12) en 06.11. (iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini).

Leer alle details over 5G, Ceramic Shield, de A14 chip, de camerasystemen, LiDAR technologie en de impact daarvan op AR, MagSafe en nog veel meer. Inclusief een duidelijke vergelijking van alle specificaties.

Lees meer
0 Reacties Geplaatst in iPhone door Noël van Domburg

Digitaal leren op scholen

Digitalisering en digitaal onderwijs worden steeds belangrijker, zeker in tijden zoals met COVID-19. Digitaal onderwijs heeft voordelen zoals toegang tot tijd- en plaatsonafhankelijk lesmateriaal, gevarieerd onderwijs, actieve deelname van de leerlingen, verhoogde leer- en onderwijssnelheid en een hogere motivatie van de leerlingen. Maar de implementatie van het digitale onderwijsconcept is voor veel scholen en universiteiten een grote uitdaging. Ook het onderhoud en de zorg voor de benodigde apparatuur kan vaak een afschrikkend effect hebben.

In deze blogpost verduidelijken de experts van SB Supply alle dringende vragen over de onderwerpen digitalisering en digitaal onderwijs.

Lees meer

GEAR4U RGB (verlichte) gamestoel - Review

Foto: gamer83.de

Gamestoelen zijn vandaag de dag geen bijzonderheid meer. Ze zijn al lang geleden toegevoegd aan gamekamers en maken net zo goed deel uit van de standaarduitrusting als een goede speelmuis. Ik had al eens eerder de kans om een gamestoel te testen. Het verschil deze keer: De GEAR4U speelstoel is RGB verlicht en pakt daarmee een groeiende trend op! Ook ik ben al lang geleden gevallen voor kleurrijke verlichting in mijn gamekamer :-). Daarom was het voor mij nog leuker om deze trendy gamestoel te testen op het gebied van verlichting en comfort! De spelstoel GEAR4U is mij ter beschikking gesteld door de online retailer SB Supply.

Lees meer

Playstation 5 vs Xbox Series X Vergelijking

Als je de PS5- en Xbox X-serie consoles vergelijkt, zijn er veel punten van aandacht. Naarmate de release van de volgende generatie dichterbij komt, komt er steeds meer informatie. De volgende generatie draait om kracht, snelheid en verbluffende graphics. Wat betreft de interne specificaties liggen de PS5- en Xbox-serie niet ver uit elkaar.

Onlangs hebben we gezien dat beide bedrijven proberen hun consoles te differentiëren met hun verschillende ontwerpen en zeer verschillende benaderingen van de volgende generatie exclusieve producten. Voor deze generatie gaat Microsoft in eerste instantie af van exclusieve X-serie spellen om zich te richten op Game Pass en universele spellen. Terwijl Sony vol overtuiging is en blijft voortbouwen op de kracht van zijn vroege opstelling met exclusieve PS5-games die gebruik zullen maken van de prestaties van de console en de eigenschappen van zijn nieuwe DualSense-controller.

Lees meer
0 Reacties Geplaatst in Gaming door Noël van Domburg

Invoxia: GPS Trackers | Pet tracker | Car tracker

Denk je eraan om een GPS-tracker te kopen om je waardevolle spullen te lokaliseren? Dan ben je bij de juiste blogpost gekomen! We gaan samen ontdekken hoe je de bewegingen en routes van je kinderen gemakkelijk kunt volgen, je voertuigen kunt lokaliseren in geval van diefstal of wilt weten waar je huisdier is als hij verdwaalt is of wegblijft...

Lees meer
Item 1 tot 10 van 182