Blog

WWDC21 - Apple-event 2021 - Wat gebeurt er in 2021 bij Apple?

De Worldwide Developers Conference 2021 (kortweg WWDC21), misschien wel het belangrijkste Apple-evenement in 2021, is voorbij. In dit blogbericht vind je alle belangrijke informatie en innovaties die we van Apple kunnen verwachten. Van iOS 15 tot iPadOS en macOS.

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

Wahoo Fitness Elemnt Rival GPS horloge, meer dan een normaal sport horloge!

Een ideaal horloge voor hardlopers, triatleten en multi-atleten! De Rival is een GPS-horloge met dezelfde functies als de bekende Elemnt-computers voor fietsen, maar geschikt voor meerdere sporten. Het horloge heeft verschillende sportprofielen waarmee jij je trainingssessies kunt volgen, specifiek voor elke sport. 

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee

Nieuwe iMac 2021 - alles wat je moet weten!

Apple heeft nieuwe iMacs uitgebracht. Met de bijbehorende commercial heeft Apple een eerbetoon gebracht aan de iMacs van de jaren '90. Het kleurrijke ontwerp is echter lang niet de enige vernieuwing. In dit blogbericht vind je alle nieuwe functies en lees je of het de moeite waard is om te kopen!

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Swen Heijstee

Alles over de Apple Watch!

Als je een Apple Watch hebt, ben je waarschijnlijk bekend met de belangrijkste functies. Het horloge kan je activiteit bijhouden en je aanmoedigen om meer te bewegen. Verder geeft het meldingen over ontvangen berichten, agenda-evenementen, herinneringen en updates voor jouw favoriete apps. Veel mensen gebruiken hun Apple Watch om met  Apple Pay snel en gemakkelijk aankopen te doen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon de tijd zien met een van de tientallen aanpasbare wijzerplaten, waaraan je opties kunt toevoegen om gegevens te verstrekken en snel toegang te krijgen tot apps en functies.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

De beste bureaustoelen voor op kantoor! ✅

Elke dag breng je lange uren zittend achter je bureau door, op het werk of zelfs thuis. Het is echter mogelijk dat je niet de meest geschikte en comfortabele stoel hebt, wat na verloop van tijd tot rugproblemen kan leiden. Het is verrassend moeilijk om een hedendaags ontwerp te vinden dat comfortabel en functioneel is, zonder afbreuk te doen aan stijl en uiterlijk. In deze blog bespreken we de ergonomische bureaustoelen die we beschikbaar hebben op onze SB Supply site!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee

Wahoo ELEMNT BOLT V2 vs Wahoo ELEMNT BOLT

De nieuwe Wahoo Fitness ELEMNT BOLT is uit, maar wat is het verschil met de oude? In deze blog lees je alles over de verschillen tussen de nieuwe Wahoo Fitness ELEMNT BOLT en de oude Wahoo Fitness ELEMENT BOLT.

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee

Wat is de beste webcam voor streaming en vergaderingen?

Of je nu een zakelijke vergadering hebt, een groepstelefoongesprek met vrienden voert of een videospelletje wilt streamen, webcams zijn onmisbaar. Veel laptops en computers hebben al een ingebouwde camera, maar helaas laat de videokwaliteit vaak te wensen over. Externe webcams zijn de oplossing! Maar waar moet je op letten als je er een koopt? Alle belangrijke info vind je in deze blogpost!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Bram Mathijssen

Een mechanisch toetsenbord van Razer: Wat is het verschil tussen green, yellow, orange, purple of red switches?

De meeste professionele gamers zweren bij het gebruik van een mechanisch toetsenbord. Dat is ook niet verwonderlijk: Een mechanisch toetsenbord beschikt over veel meer opties dan een gewoon, membraan-toetsenbord. Voor de gamers die dankzij hun hardware een voorsprong willen hebben op de tegenstander zijn de mechanische keyboards van het bekende merk Razer een ideale uitkomst. De toetsen beschikken over een mechanisch systeem dat er voor zorgt dat bij aanraking van een toets, de overdracht tussen het indrukken en het daadwerkelijk activeren van de knop sneller gaat. Hierdoor zal je character tijdens de game sneller reageren, wat jou een aanzienlijke voorsprong zal geven. SB Supply heeft meerdere mechanische toetsenbord in het assortiment met verschillende knop-instellingen, ook wel "switches" genaamd. Om jou te helpen bij de keuze voor een mechanical keyboard geven wij hier een overzicht.

Meer weten over een mechanisch keyboard van Razer, en de green, yellow, orange, purple of red switches? Lees dan snel verder! 

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Jan Sengers

De beste headset voor gamers!✅

De juiste gamer headset kan niet alleen jouw gaming setup verbeteren, maar stelt je ook in staat om volledig in het spel op te gaan. Of het nu met draad of draadloos is, alle soorten hoofdtelefoons hebben hun voordelen. Gamer headsets bieden een praktische oplossing voor al je gaming audiobehoeften. Maar, zoals met elke soort technologie, zijn er een overvloed aan opties op de markt. Om je te helpen de juiste keuze te maken, zetten wij de belangrijkste factoren op een rij waarmee je bij jouw keuze rekening moet houden. Na het lezen van dit artikel zul je een veel beter idee hebben van wat je in een gamer headset moet zoeken.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Bram Mathijssen

Welk telefoon hoesje is het beste voor mij?

Welk hoesje is het beste geschikt voor mijn smartphone - wie heeft dit nog nooit eerder gedacht?  Als je een nieuw mobiel koopt heb je meestal al zó veel geld uitgegeven dat je er zeker van wilt zijn dat je nieuwe smartphone lang meegaat. Daarom is het belangrijk om het hoesje te vinden van de beste kwaliteit dat voor de beste bescherming van jouw smartphone zorgt. Bij SB Supply vind je extreem stevige hoesjes die ontwikkeld zijn volgens militaire standaards en ook jou smartphone kunnen beschermen.

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee
Item 1 tot 10 van 224