Blog

Apple Magic Keyboard voor je iPad

Apple Magic Keyboard voor je iPad

Maak van je iPad een compleet werkstation. De nieuwe Apple Magic Keyboard voor je iPad maakt dit mogelijk. Apple's Keyboard dient als toetsenbord met ingebouwde trackpad en ook als beschermende cover met een strak design. Lees alles over Apple's Magic Keyboard voor de iPad in deze blog! Ook binnenkort beschikbaar bij SB Supply!

Lees meer
Geplaatst in iPad door Tijn Aarden

Is mijn Apple Watch waterdicht?

Is mijn Apple Watch waterdicht? 

De allereerste Apple Watch dateert al weer van 2014. Na de Apple Watch 1 heeft Apple nog verchillende modellen uitgebracht en momenteel zijn we al bij de Apple Watch 7 aangekomen. Door de jaren heen is deze smartwatch steeds verder ontwikkeld en beschikt deze over verschillende innovaties. Maar met welke watch kun je gaan zwemmen en welke is totaal niet watbestendig? Je leest het in deze blog van SB Supply

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tijn Aarden

Zijn mijn AirPods waterdicht?

Zijn mijn Airpods waterdicht? 

Kun je zonder zorgen door de regen lopen of zweten tijdens het sporten met je AirPods in? Brengt dit geen schade aan de oortjes en blijven ze het gewoon doen zoals ze het moeten doen? Dit zijn vragen die te maken hebben met de waterdichtheid van alle soorten AirPods. Van de AirPods 1ste generatie tot de AirPods Max. Dus hoe zit het met de waterdichtheid van al deze AirPods? Je leest het in deze blog van SB Supply

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Tijn Aarden

Juiste houding voor een gamestoel

Juiste houding voor een gamestoel

Een gamestoel kan vandaag de dag niet meer ontbreken bij je game-setup. Een gamestoel is perfect om een betere spelervaring te krijgen tijdens het gamen.  Deze stoelen zijn zo gemaakt dat je langdurig achter je console kan zitten zonder last van je rug of nek te krijgen. Een goede gamestoel zorgt ervoor dat je altijd in de goede houding zit, want als dit niet het geval is kan dat zorgen voor blessures. Daarnaast fungeren gamestoelen ook prima als bureaustoel, en in deze tijd werken we natuurlijk nog steeds veel vanuit huis. Ook bij thuiswerken is het van belang dat je goed op je stoel zit. Wat is de juiste houding in een gamestoel en hoe zorg je ervoor dat je een juiste houding krijgt? Je leest het in deze blog van SB Supply!

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Tijn Aarden

Toepassingen voor Apple TV - Apple TV in hotels - Apple TV in scholen

Er is veel veranderd sinds de komst van Apple TV op de markt kwam. Het wordt niet langer alleen gebruikt voor home entertainment, maar ook in de zakelijke sector.
Ontdek in dit blogbericht hoe je Apple TV's in je bedrijf kunt gebruiken en hoe je het op een betrouwbare wijze kunt beveiligen!

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Tijn Aarden

Installatie Wahoo KICKR SNAP

Als je je Wahoo KICKR SNAP ontvangen hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk uitpakken en gebruiken. Om je hiermee te helpen hebben we een aantal belangrijke stappen voor je op een rijtje gezet. Ga dit stappenplan zorgvuldig door om jouw Wahoo KICKR SNAP optimaal te kunnen gebruiken!

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee

Installatie Wahoo KICKR CORE

Als je je Wahoo KICKR CORE ontvangen hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk uitpakken en gebruiken. Om je hiermee te helpen hebben we een aantal belangrijke stappen voor je op een rijtje gezet. Ga dit stappenplan zorgvuldig door om jouw Wahoo KICKR CORE optimaal te kunnen gebruiken!

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee

Installatie Wahoo KICKR POWER

Wahoo KICKR POWER

Als je je Wahoo KICKR POWER ontvangen hebt wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk uitpakken en gebruiken. Om je hiermee te helpen hebben we een aantal belangrijke stappen voor je op een rijtje gezet. Ga dit stappenplan zorgvuldig door om jouw Wahoo KICKR POWER optimaal te kunnen gebruiken!

Lees meer
Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee

Verschil tussen Wahoo fietscomputers

Wat zijn de verschillen tussen de Wahoo fietscomputers? Wahoo heeft door de jaren heen verschillende fietscomputers op de markt gebracht. Op deze pagina zijn alle kenmerken per fietscomputer te vinden zowel van de nieuwe modellen als van de oude modellen.

Wil je het verschil weten tussen de Wahoo BOLT en de Wahoo ROAM? Lees dan deze blog: Wahoo Elemnt BOLT vs ROAM.
Wil je het verschil weten tussen de Wahoo BOLT V2 en de BOLT? Lees dan deze blog: Wahoo Elemnt BOLT V2 VS BOLT.
Wil je het verschil weten tussen de Wahoo KICKRS? Lees dan deze blog: Wahoo Kickr Snap vs. Kickr Core vs. Kickr Power


Lees meer
Geplaatst in Fitness door Swen Heijstee

Meerdere beeldschermen op de Macbook Pro / Air M1 aansluiten


Toen de Macbook Pro / Air 2020 met M1 chip werd aangekondigd, was er een groot verschil met zijn voorganger. Voor het eerst maakte Apple gebruik van zijn eigen chips. Hoewel dit vele voordelen bracht kwam het met één groot nadeel. De M1 chip biedt enkel ondersteuning voor maximaal 1 beeldscherm. Gelukkig weerhield dit derde partijen niet om te zoeken naar een alternatieve oplossing. Zo kan je via een omweg tóch gebruik maken van meerdere beeldschermen op jouw Macbook M1. Hoe dit werkt lees je in deze blog! 

Lees meer
Geplaatst in MacBook door Dennis Verbaandert
Item 1 tot 10 van 257