SB Supply Blog

De draadloze laadoplossing van Mophie

Al een tijdje heeft Mophie een 'Wireless' assortiment. Alle artikelen uit dit assortiment zijn oplaadbare cases, docks, mounts en bases die geen kabels bevatten, alles gaat dus wireless. Wederom heeft Mophie het assortiment weer uitgebreid met nieuwe cases. In deze nieuwsbrief zie je een overzicht van alle Wireless artikelen. 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert

Voor de iPhone X is bescherming noodzakelijk

De iPhone X heeft al vele mensen blij gemaakt, aangezien het apparaat van topkwaliteit is. Het zou daarom enorm zonde zijn als bescherming voor je iPhone X ontbreekt en er per ongeluk een keer schade ontstaat. Je zal er daarom goed aan doen om bescherming aan je iPhone X aan te brengen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je waardevolle apparaat beschadigd raakt.Lees meer
Geplaatst in iPhone nieuws door Sam Schepers

Sportartikelen voor tijdens het sporten

De vakantie staat weer voor de deur, wat betekend dat veel mensen gaan hardlopen en sporten, om te werken aan de perfecte ‘summerbody’. Om u daar een handje mee te helpen hebben wij een aantal producten op rij gezet die wellicht handig zijn bij het sporten.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Bluelounge Stand Mika

Het merk Bluelounge biedt slimme oplossingen voor alledaagse problemen. Zo ook de Bluelounge Mika Stand. De stand biedt een comfortabele kijkhoek en is erg eenvoudig. Geef uw tablet een prominente plek op het bureau met de Bluelounge Mika universele tabletstand. 

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Werk aan je gezondheid met iHealth

iHealth maakt handige producten die bijdragen aan het beheer van uw gezondheid. De producten helpen u om uw gewicht, bloeddruk en andere statistieken te meten. iHealth brengt u gezondheid in kaart, zodat u het direct snapt. Vervolgens kunt u deze gegevens delen met uzelf, uw vrienden of uw arts.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Stijlvolle Apple Watch bandjes van Dbramante1928

De producten van Dbramante1928 zijn meer dan alleen stijlvol. Dbramante1928 produceert lederen producten, met respect voor de kernwaarden van sterkte, duurzaamheid, functionaliteit en stijl. De producten worden handgemaakt en bestaan uit de beste materialen en de fijnste volnerf leder.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Osmo Play komt met een nieuw spel

Een goede ontwikkeling van een kind is erg belangrijk. Kinderen maken tegenwoordig veel gebruik van de iPad. Omso zorgt ervoor dat kinderen op een andere manier gebruik maken van de iPad. De spellen van Osmo combineren het beeldscherm met de praktijk. Naast de bekende spellen van Osmo, hebben ze nu een nieuw spel uitgebracht. Osmo Coding Jam Kit.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

B&O Play speaker

B&O PLAY is een combinatie van Bang & Olufsen en PLAY. Bang & Olufsen is een merk vol luxe en kwaliteit en PLAY staat voor nieuwsgierigheid, positiviteit en energie.

De producten van B&O Play hebben een duidelijk maar eenvoudig design. De producten zijn makkelijk te gebruiken en leveren een uitstekend geluid met een hoge kwaliteit.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Satechi Apple Watch Stands

Satechi helpt u het leven leuker en makkelijker te maken. Satechi ontwerpt efficiënte, aantrekkelijke en betaalbare accessoires voor Applegebruikers. Ze ontwikkelingen verschillende accessoires met een exclusief design voor uw Appleapparatuur. Alle producten worden gemaakt met oplossingen in het achterhoofd. Door de accessoires van Satechi worden uw ervaringen verbeterd.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek
Item 1 tot 10 van 134