SB Supply Blog

Stijlvolle Apple Watch bandjes van Dbramante1928

De producten van Dbramante1928 zijn meer dan alleen stijlvol. Dbramante1928 produceert lederen producten, met respect voor de kernwaarden van sterkte, duurzaamheid, functionaliteit en stijl. De producten worden handgemaakt en bestaan uit de beste materialen en de fijnste volnerf leder.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

De Griffin Survivor Case

Met de Griffin Survivor cases hoeft u zich geen zorgen meer te maken over beschadigingen aan uw iPod. De stevige Griffin Survivor hardcase is ontworpen om uw iPod onder alle omstandigheden schadevrij te houden.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Osmo Play komt met een nieuw spel

Een goede ontwikkeling van een kind is erg belangrijk. Kinderen maken tegenwoordig veel gebruik van de iPad. Omso zorgt ervoor dat kinderen op een andere manier gebruik maken van de iPad. De spellen van Osmo combineren het beeldscherm met de praktijk. Naast de bekende spellen van Osmo, hebben ze nu een nieuw spel uitgebracht. Osmo Coding Jam Kit.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

B&O Play speaker

B&O PLAY is een combinatie van Bang & Olufsen en PLAY. Bang & Olufsen is een merk vol luxe en kwaliteit en PLAY staat voor nieuwsgierigheid, positiviteit en energie.

De producten van B&O Play hebben een duidelijk maar eenvoudig design. De producten zijn makkelijk te gebruiken en leveren een uitstekend geluid met een hoge kwaliteit.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Satechi Apple Watch Stands

Satechi helpt u het leven leuker en makkelijker te maken. Satechi ontwerpt efficiënte, aantrekkelijke en betaalbare accessoires voor Applegebruikers. Ze ontwikkelingen verschillende accessoires met een exclusief design voor uw Appleapparatuur. Alle producten worden gemaakt met oplossingen in het achterhoofd. Door de accessoires van Satechi worden uw ervaringen verbeterd.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Accessoires voor in de auto

Als u opzoek bent naar de perfecte design accessoires voor onderweg, bent u bij SB Supply aan het juiste adres. De innoverende producten maken het leven leuker, makkelijker en mooier. Er zijn veel accessoires verkrijgbaar om uw auto aan te kleden. Hierbij kunt u denken aan oplaadkabels of car mounts. Deze producten maken het gebruik van uw Apple of Android devices zo makkelijk mogelijk.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Nu ook iPhones te koop bij SB Supply

Apple is een Amerikaans bedrijf dat staat voor kwaliteit en design.

Wil je graag een iPhone kopen, maar zit je er niet op te wachten de hoofdprijs te betalen voor een nieuw exemplaar? Kies dan voor een refurbished iPhone, daarmee maak je een verstandige keuze. Je bespaart veel geld en ontvangt de hoogste kwaliteit. Deze zijn vanaf nu bij SB Supply verkrijgbaar.

Lees meer

Kom onbezorgd de zomer door met Catalyst

Catalyst is een Amerikaans merk dat waterproof cases maakt voor Apple devices. Hierbij kunt u denken aan iPhone, iPad en Watches. Met de waterproof cases kunt u zonder zorgen overal uw Apple devices mee naartoe nemen. De cases zijn bestand tegen water, sneeuw en zelfs zand. Kom ook onbezorgd de zomer door met de cases van Catalyst.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Jesse van den Broek

Verwen je vader op vaderdag

Zondag 18 juni is het Vaderdag. Bij SB Supply ben je aan het juiste adres om jouw vader te verwennen. Om jou aan een mooi Vaderdag cadeau te helpen hebben wij een aantal producten op rij gezet.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek

Wahoo TICKR vs. Polar Hartslagband

Sinds kort is de Polar H10 hartslagband op de markt. Om u aan de beste keuze te helpen, vergelijken wij de Wahoo TICKR met de Polar hartslagband.

Met de Wahoo TICKR en Polar H10 kunt u uw hartslag nauwkeurig meten. De hartslagbanden zijn te gebruiken met verschillende sporten. De band is te gebruiken met sporthorloges, fietscomputers, maar is ook te koppelen aan een smartphone.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Milan van den Broek
Item 1 tot 10 van 129