Blog

Waarom is Whoosh het beste schoonmaakmerk voor je apparaten?

In dit blogbericht stappen we binnen in de innovatieve wereld van Whoosh! - dé oplossing voor vlekkeloos schone schermen. Van veelzijdig gebruik tot het unieke antimicrobiële ontwerp, ontdek in dit blogbericht waarom Whoosh! een game-changer is in schermreiniging.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Lucas Rijnen

Vergelijking van Litter-Robot: verschil Litter Robot 4 en Litter-Robot 3: Welk model is geschikt voor jouw kat?

Als trotse katteneigenaar begrijp je het belang van efficiënt beheer van de kattenbak. Litter-Robot is al lange tijd een gerenommeerd merk in de wereld van automatische kattenbakken, en met hun nieuwste model, de Litter-Robot 4, hebben ze opnieuw onze aandacht getrokken. Maar wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de Litter-Robot 4 en zijn voorganger, de Litter-Robot 3? In deze blogpost zullen we de twee modellen vergelijken om je te helpen beslissen welke het beste bij jou en je harige metgezel past.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Vanessa Lisiak

Wat zijn de grootste verschillen tussen gamestoelen?

Gamestoelen zijn er in allerlei vormen, maten en stijlen, en het kan overweldigend zijn om de juiste stoel te kiezen die bij jouw behoeften en voorkeuren past. In deze blogpost zullen we enkele van de grootste verschillen in gamestoelen verkennen, zodat je beter geïnformeerd kunt beslissen welke stoel het beste bij jou past.

Verschillende kleuren gamestoelen

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert

Beste automatische kattenbak: Litter Robot

Ben jij de dagelijkse strijd tegen het schoonmaken van de kattenbak en ongewenste geurtjes beu? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog duiken we in de wereld van automatische kattenbakken. We kijken naar de verschillende varianten en beantwoorden de vraag: welke kattenbak automatisch is de beste?

Litter Robot zelfreinigende kattenbak blog

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert

Beste automatische voerbak voor katten: De Petlibro Granary WIFI Feeder

Als drukke kattenliefhebber wil je ervoor zorgen dat je harige vriend altijd op tijd en met de juiste hoeveelheid voedsel wordt gevoed, zelfs als je niet thuis bent. De Petlibro Granary WIFI Feeder is de oplossing voor jou. Met geavanceerde technologieën en handige functies zorgt deze slimme voerbak ervoor dat je kat altijd op tijd en met de juiste portie wordt gevoed.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Dennis Verbaandert

Bitsoft, het betere alternatief voor Sealtex

Het welzijn van je paard staat voorop, en elke ruiter weet hoe belangrijk het is om de gezondheid en het comfort van de mond van je trouwe vriend te behouden. Daarom zijn we verheugd om aan jou te presenteren: de Bitsoft Bit Bandage van 5 mm , een volledig zelfklevende en flexibele bitwikkel, ontworpen om het comfort van het bit te verbeteren en wrijving en irritatie te voorkomen.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen

Vereenvoudig je leven met Litter-Robot

Litter Robot

Als kattenbezitter weet je dat het schoonmaken van de kattenbak een dagelijkse taak kan zijn. Maar wat als er een manier was om deze taak gemakkelijker en handiger te maken? Litter Robot is een revolutionair merk in de wereld van zelfreinigende kattenbakken. In dit blogartikel bekijken we de voordelen van zelfreinigende kattenbakken en waarom Litter Robot zich onderscheidt van andere merken.

Lees meer
Geplaatst in Smart home door Niels van Os

De Ultieme Gaming Ervaring: De Witte Gamestoel van Ranqer

Gamen is niet alleen een hobby; het is een levensstijl geworden voor miljoenen mensen over de hele wereld. Of je nu een casual gamer bent die af en toe een uurtje speelt of een hardcore gamer die hele dagen achter het scherm doorbrengt, een comfortabele gamingstoel is essentieel voor de ultieme gamingervaring. En als het op gamingstoelen aankomt, is de witte gamestoel van Ranqer een absolute must-have. In dit artikel gaan we dieper in op waarom deze stoel zo speciaal is en waarom elke gamer er een zou moeten hebben.

Lees meer
Geplaatst in Gaming door Sander Berendsen

Met de iPhone 14 kies je voor mobiele next generation

iPhone 14

Met de iPhone 14 kies je voor mobiele next generation

Ze zitten niet stil bij Apple, dat weet je. Met grote regelmaat komen er nieuwe iPhone modellen op de markt die wéér beter zijn dan wat je al kende. De nieuwe serie iPhone 14 smartphones is daar een goed voorbeeld van

Lees meer
Geplaatst in iPhone door Swen Heijstee

SB Supply gaat voor duurzaamheid met DHL

sb-supply-gaat-voor-duurzaamheid-met-dhl

Duurzaamheid wordt elke dag belangrijker en belangrijker. Ook bij SB Supply vinden we het belangrijk dat we rekening houden met onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Een van de manieren om te verduurzamen is om DHL te kiezen als vervoerder. DHL is een vervoerder die zich actief inzet voor duurzaamheid en is daarom de perfecte keuze om als vervoerder te gebruiken voor SB Supply.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen door Swen Heijstee
Item 1 tot 10 van 309