Blog

Die nieuwe iPhone 12 modellen op een rijtje

De nieuwe iPhones zijn geïntroduceerd en zijn beschikbaar vanaf 16.10. (iPhone 12 Pro, iPhone 12) en 06.11. (iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini).

Leer alle details over 5G, Ceramic Shield, de A14 chip, de camerasystemen, LiDAR technologie en de impact daarvan op AR, MagSafe en nog veel meer. Inclusief een duidelijke vergelijking van alle specificaties.

Lees meer
0 Reacties Geplaatst in iPhone door Noël van Domburg

Digitaal leren op scholen

Digitalisering en digitaal onderwijs worden steeds belangrijker, zeker in tijden zoals met COVID-19. Digitaal onderwijs heeft voordelen zoals toegang tot tijd- en plaatsonafhankelijk lesmateriaal, gevarieerd onderwijs, actieve deelname van de leerlingen, verhoogde leer- en onderwijssnelheid en een hogere motivatie van de leerlingen. Maar de implementatie van het digitale onderwijsconcept is voor veel scholen en universiteiten een grote uitdaging. Ook het onderhoud en de zorg voor de benodigde apparatuur kan vaak een afschrikkend effect hebben.

In deze blogpost verduidelijken de experts van SB Supply alle dringende vragen over de onderwerpen digitalisering en digitaal onderwijs.

Lees meer

GEAR4U RGB (verlichte) gamestoel - Review

Foto: gamer83.de

Gamestoelen zijn vandaag de dag geen bijzonderheid meer. Ze zijn al lang geleden toegevoegd aan gamekamers en maken net zo goed deel uit van de standaarduitrusting als een goede speelmuis. Ik had al eens eerder de kans om een gamestoel te testen. Het verschil deze keer: De GEAR4U speelstoel is RGB verlicht en pakt daarmee een groeiende trend op! Ook ik ben al lang geleden gevallen voor kleurrijke verlichting in mijn gamekamer :-). Daarom was het voor mij nog leuker om deze trendy gamestoel te testen op het gebied van verlichting en comfort! De spelstoel GEAR4U is mij ter beschikking gesteld door de online retailer SB Supply.

Lees meer

Playstation 5 vs Xbox Series X Vergelijking

Als je de PS5- en Xbox X-serie consoles vergelijkt, zijn er veel punten van aandacht. Naarmate de release van de volgende generatie dichterbij komt, komt er steeds meer informatie. De volgende generatie draait om kracht, snelheid en verbluffende graphics. Wat betreft de interne specificaties liggen de PS5- en Xbox-serie niet ver uit elkaar.

Onlangs hebben we gezien dat beide bedrijven proberen hun consoles te differentiëren met hun verschillende ontwerpen en zeer verschillende benaderingen van de volgende generatie exclusieve producten. Voor deze generatie gaat Microsoft in eerste instantie af van exclusieve X-serie spellen om zich te richten op Game Pass en universele spellen. Terwijl Sony vol overtuiging is en blijft voortbouwen op de kracht van zijn vroege opstelling met exclusieve PS5-games die gebruik zullen maken van de prestaties van de console en de eigenschappen van zijn nieuwe DualSense-controller.

Lees meer
0 Reacties Geplaatst in Gaming door Noël van Domburg

Invoxia: GPS Trackers | Pet tracker | Car tracker

Denk je eraan om een GPS-tracker te kopen om je waardevolle spullen te lokaliseren? Dan ben je bij de juiste blogpost gekomen! We gaan samen ontdekken hoe je de bewegingen en routes van je kinderen gemakkelijk kunt volgen, je voertuigen kunt lokaliseren in geval van diefstal of wilt weten waar je huisdier is als hij verdwaalt is of wegblijft...

Lees meer

Geolocatie Alzheimer / GPS voor de ziekte van Alzheimer

Voor de huidige zorgverleners zijn er technologieën die GPS-locatiemogelijkheden hebben voor ouderen en mensen met dementie of de ziekte van Alzheimer. Ze maken het gemakkelijker en sneller om een persoon te lokaliseren die rondzwerft. Een zeer groot aantal GPS-trackingapparaten werkt met cellulaire technologie, zodat ouderen met de ziekte van Alzheimer bijna overal via toepassingen kunnen worden gelokaliseerd.

Lees meer

Welke polsmeter is de beste? ✅ Wahoo Tickr, TickrX en 4iii

Wat is een hartslagmeter precies?
Hartslagmeters geven direct feedback over je activiteiten, zodat je aanpassingen kunt maken om het maximale uit je training te halen.

Het doel is om een maximaal effect te bereiken door te oefenen in je doelhartslagzone. Volgens professionals moet de streefhartslag van een persoon met een matige lichamelijke activiteit tussen 50% en 70% van zijn of haar maximale hartslag liggen.

Lees meer

GPS Fietscomputer ✅ Wahoo Elemnt BOLT vs ROAM

De Wahoo Elemnt Roam is de nieuwste GPS-fietscomputer van Wahoo. Hoewel hij is uitgerust met nieuwe navigatiefuncties en een nieuw kleurendisplay, is de Roam het hart van zijn microprocessor an Elemnt (Elemnt is de eerste GPS-fietscomputer die door Wahoo is ontwikkeld).

Voor het geval je niet zeker weet welk apparaat het meest geschikt is voor jou fiets, hebben we de meest populaire GPS-fietscomputers vergeleken. Om je te helpen het apparaat te kiezen dat het beste bij je past.

Lees meer

De ultieme gids voor de beste gaming setup

Ben je op zoek naar de perfecte accessoires voor je gaming setup? Wil je een spelinstallatie opzetten? Of maak van je bureau een multifunctionele gaming/werkplek? Dan ben je aan het juiste adres. In onze ultieme gids voor de perfecte spelopstelling leggen we stap voor stap uit hoe je een setup opstelt en hoe je het bestaande meubilair optimaliseert. 

Lees meer
Reacties Geplaatst in Gaming door Kirsten Buitenkamp

Vier iPhone 12 modellen: dit is wat we al weten.

Nu we steeds verder het jaar in duiken, wordt er meer bekend over de 4 nieuwe iphone modellen. We hebben het hier natuurlijk over de opvolgers van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. In de aanloop naar de officiele aankondiging verschijnen er wekelijks nieuwe geruchten en verwachtingen. Maar wat is er tot nu toe al bekend? We verzamelen alle bekende speculaties en duiken dieper in op het ontwerp, de specificaties, de prijs & releasedatum.

iPhone 12 rumors

Lees meer
0 Reacties Geplaatst in iPhone door Dennis Verbaandert
Item 1 tot 10 van 177