Mac beveiliging en sloten

Beveiligingssloten voor MacBook, Mac Pro en iMac: uitstekende beveiliging

In scholen, bibliotheken en ruimtes met meerdere gebruikers is behoefte aan een zo hoog mogelijk niveau van beveiliging. Voorkom dat je MacBook of iMac gestolen kan worden met onze MacBook Pro beveiliging en sloten. Zet de MacBook, Mac Pro of iMac vast aan het bureau of ander vast object zodat het niet kan worden meegenomen. Er zijn verschillende modellen van verschillende merken zoals MacLocks en Kensington verkrijgbaar voor diverse toepassingen. Met de MacBook beveiliging en sloten kun je met een gerust hart je apparaat achterlaten.

Aanbieding
Aanbieding
Maclocks kabelslot Wedge Lock

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 44,99

Aanbieding
13 artikel(en)

De beste beveiliging voor jouw Mac

Op beurzen, op school, in bibliotheken en andere openbare ruimtes is je Mac blootgesteld aan een groot aantal gebruikes. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen over diefstal hoeft te maken en bieden betrouwbare oplossingen voor jouw apparatuur. Deze sloten en beveiligingen zijn eenvoudig te gebruiken, maar doen wat ze beloven: jouw Mac beschermen tegen diefstal.

Wedge Security Locks

Met een Wedge Security Lock bevestig je een lock en bracket aan je MacBook. In deze aluminium beugel is het Wedge security slot ingewerkt. Het voordeel van deze beugels? Ze zijn enorm licht en dun. De beugel wordt eenvoudig bevestigd aan de onderkant van de MacBook met vier speciale schroefgaten.

Tablet Locks

Deze locks bestaan uit 2 delen: een lockplaat met een ingebouwde beveiligingssleuf en een beveiligingslock (stalen kabel) die aansluit op de lockplaat. De lockplaat wordt op het apparaat bevestigd en beschermt tegen diefstal. De MacLocks worden op vele beurzen gebruikt om tablets en/of telefoons te beveiligen.

MacLock Mac Mini

Breng je Mac Mini aan op een muur, bureau, tafel of een kast en bescherm je device tegen diefstal. Zodra de beugel is bevestigd, is het een kwestie van je Mac Mini erin te schuiven, de kabels af te sluiten, het slot sluiten en de beveiliging doet zijn werk. Alle aansluitingen blijven gewoon bereikbaar - de ideale oplossing voor jouw Mac Mini.