iPad

Verschillende soorten accessoires voor de iPad

Het is leuk om de iPad zo aan te kleden dat het jouw iPad wordt. Dat doe je met onze iPad accessoires, die met zorg geselecteerd zijn. Wij gebruiken ze. Wij vinden ze leuk. En jij vast ook.

Alle iPad accessoires onder een dak

Natuurlijk is de iPad op zichzelf al een fantastisch apparaat. Maar je kunt er nog zo veel meer uithalen! Met onze accessoires kun je jouw iPad optimaal beschermen, overal in de wereld aansluiten en een nog mooier uiterlijk geven. Voor vrijwel alle iPad modellen hebben wij een ruim aanbod aan iPad accessoires waarmee het gebruiken van jouw iPad nog handiger en leuker wordt! Zoek je een iPad hoesje, iPad screenprotector of iPad oplader? Ons uitgebreidde assortiment bevat het allemaal. Voor zowel iPad bezitters die hun iPad zakelijk gebruiken als voor hen die de iPad vooral binnen huiselijke kring gebruiken zijn er accessoires te vinden die het gebruiksgemak vergroten.

Welke iPad heb ik?

Weet je niet welke iPad je hebt? Wij zoeken met je mee

Vind jouw iPad accessoires

Een iPad oplader, iPad dock, iPad kabel, iPad beschermhoes? Het assortiment van SB Supply bevat het allemaal. Voor elk model hebben we een bijpassende iPad accessoire. Weet je niet precies welke iPad je hebt? Klik dan op de 'Welk iPad model heb ik?' knop hieronder.

Bescherming voor jouw iPad

Voor vrijwel iedere gebruikssituatie bevat het assortiment van SB Supply een oplossing. Voor extreme bescherming zijn er bijvoorbeeld de hoesjes van Casecentive en Griffin die optimale bescherming bieden voor je iPad. Aan iPad gebruikers die nog meer uit hun iPad willen halen met bijvoorbeeld een iPad hoesje met toetsenbord is ook gedacht met topmerken als ZAGG en Kensington

Uitgebreid assortiment aan iPad hoezen, iPad screenprotectors en iPad opladers

Voor het samenstellen van het assortiment is er vooral gedacht aan jou. Beleef meer plezier in je dagelijks leven met bijvoorbeeld een speaker of koptelefoon. Natuurlijk is het ook belangrijk om aan je gezondheid te denken. Hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment van gezondheidsproducten van bijvoorbeeld iHealth of Withings. Bekijk nu alle mogelijkheden voor jouw iPad ervaring in ons uitgebreide assortiment.