Apple Watch docks en stands

Onze multifunctionele docks en stands

Onze docks en stands kunnen erg nuttig voor je zijn om het gebruik van je mooie Apple Watch te verbeteren. Met onze producten kun je je Apple op een veilige manier vastzetten. Dat is echter niet het enige wat een aantal van onze docks en stands doen, ze zorgen er namelijk ook voor dat je Apple Watch op een makkelijke manier kan worden opgeladen. Deze stands werken bijvoorbeeld met behulp van een magnetische oplaadkabel. De docks en stands zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen die ze een prachtig uiterlijk geven. Laat je inspireren!
Aanbieding
28 artikel(en)

Ook thuis een mooi plekje

Ben je groot fan van de Apple Watch en wil je jouw apparaat ook thuis netjes opbergen? Dan vind je hier het juiste product. Wij hebben verschillende docks en stands in ons assortiment die je thuis kunt gebruiken voor je Apple Watch. Wij zijn bijvoorbeeld onder de indruk van de handige houders van Twelve South!

Of ben je op zoek naar de docking station met die je jouw Apple Watch tegelijk kunt opladen? Dan kunnen wij de producten van Satechi aanbevelen. Hier vind je vast een product dat bij jou past!