MacBook standaarden

Maak het jezelf makkelijk met een Mac standaard

Werk op kantoor of thuis comfortabel met een MacBook Standaard van bijvoorbeeld Rain Design of Twelve South. Met de combinatie van een los toetsenbord, muis en eventueel een extra beeldscherm kun je comfortabel en op je MacBook werken en heb je meer overzicht. Bij SB Supply vind je altijd de mooiste stands voor je MacBook of iMac. Ook hebben we een aantal standaarden voor je koptelefoon, waardoor je je koptelefoon makkelijk kwijt kan.

Aanbieding
Twelve South Curve stand Macbook wit

Normale prijs: € 64,99

Aanbieding prijs € 54,00

Aanbieding
FIXED Frame Fold silver

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 29,99

Aanbieding
Twelve South Curve stand MacBook zwart

Normale prijs: € 69,99

Aanbieding prijs € 58,99

30 artikel(en)

Waarvoor gebruik je een MacBook stand?

Een MacBook stand is een essentieel accessoire voor iedereen die zijn werkplek wil optimaliseren, of het nu thuis, op kantoor of onderweg is. Het gebruik van een MacBook standaard biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een comfortabele en efficiënte werkomgeving:

  1. Ergonomie: Door je MacBook op ooghoogte te plaatsen, vermindert een standaard de belasting op je nek en rug. Dit helpt om een ergonomische werkplek te creëren, wat belangrijk is voor het voorkomen van pijn en spanning tijdens lange werksessies. Een juiste kijkhoogte zorgt voor een betere houding en vermindert de kans op gezondheidsklachten op de lange termijn.

  2. Betere luchtcirculatie: Een MacBook stand zorgt voor een betere luchtcirculatie rondom je laptop. Dit helpt oververhitting te voorkomen en bevordert de prestaties en levensduur van je apparaat. Door je MacBook van het bureauoppervlak te tillen, kan de warmte die door de laptop wordt gegenereerd gemakkelijker ontsnappen.

  3. Georganiseerde werkruimte: Het verhoogde ontwerp van de standaard helpt om je werkruimte georganiseerd te houden. Kabels kunnen netjes worden weggewerkt, waardoor je bureau er opgeruimder uitziet. Daarnaast biedt de extra ruimte onder de standaard plaats voor accessoires zoals een toetsenbord, muis, of documenten.

  4. Verbeterde productiviteit: Het gebruik van een MacBook stand kan je productiviteit verhogen door het creëren van een meer geoptimaliseerde werkplek. Door je MacBook op een comfortabele hoogte te plaatsen, kun je efficiënter werken en gemakkelijker multitasken, vooral als je je MacBook gebruikt als extra scherm naast een monitor.

  5. Stijlvolle toevoeging: Veel MacBook standaarden zijn ontworpen met een esthetiek die aansluit bij de strakke, moderne uitstraling van Apple producten. Ze zijn vaak beschikbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat je een stand kunt kiezen die perfect past bij je persoonlijke stijl en de inrichting van je werkplek.

Monitor standaard voor iMac

Met een monitor standaard voor de iMac zorg je voor een ergonomische kijkhoogte en extra ruimte op je bureau. Zo hoef je geen boeken meer te gebruiken om jouw iMac wat hoger neer te zetten op je bureau. Daarnaast bieden monitor standaarden voor de iMac zoals de Twelve South Curve Riser de mogelijkheid om er spullen in op te bergen.

Macbook standaard van verschillende merken

Rain Design

Rain Design biedt jou de mogelijkheid om je werkervaring naar een hoger niveau te tillen met hun innovatieve producten, zoals de Rain Design mStand en de Rain Design mBar Pro Foldable. Dit toonaangevende merk staat bekend om zijn doordachte ontwerpen die jouw werkcomfort en productiviteit naar een hoger niveau brengen. 

De stijlvolle, robuuste aluminium mStand tilt jouw laptop naar ooghoogte, terwijl de draagbare mBar Pro Foldable je in staat stelt om overal een ergonomische werkplek te creëren. Beide producten zorgen voor een georganiseerde en opgeruimde werkruimte met slim kabelbeheer. Rain Design combineert modern design met praktische functies, waardoor hun producten zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. 

Griffin

De Griffin Elevator notebookstandaard is de perfecte oplossing voor iedereen die hun MacBook als extra scherm willen gebruiken naast een monitor. Deze innovatieve standaard tilt je MacBook op een ergonomische hoogte, waardoor je comfortabeler kunt werken en een betere houding behoudt. Dankzij het verhoogde ontwerp heb je ook meer ruimte op je bureau voor accessoires zoals een toetsenbord en muis. Multitasken gaat zo een stuk makkelijker, omdat je gemakkelijk kunt schakelen tussen je MacBook en je monitor. De stands zijn in verschillende kleuren beschikbaar die perfect bij jouw kantoor passen en zijn in de stijl van Apple om bij jouw MacBook te passen. 

Twelve South

Twelve South biedt een verscheidenheid aan standaards en houders om jouw werkplek te verbeteren. Onder andere de Twelve South BookArc stand om je MacBook net als een desktop-pc te gebruiken, zodat je niet voortdurend hoeft te wisselen tussen Mac en MacBook als je veel reist. Daarnaast worden kleine gadgets aangeboden om het gebruik met je Mac te verbeteren, zoals een opbergvak voor je iPhone of toetsenbord. Deze standaarden brengen je Mac op een comfortabele hoogte en zijn geschikt om toetsenborden of iets dergelijks op te bergen.