CATLINK

Ervaar de toekomst van kattenverzorging met CATLINK. Onze innovatieve producten, waaronder zelfreinigende kattenbakken zoals de Pro X Young en Pro X Luxury, zorgen voor maximaal comfort en hygiëne voor jouw harige vriend. Sluit je bij ons aan om samen de kattenverzorging te revolutioneren met technologie en liefde voor katten.

Je houdt onvoorwaardelijk van je kat en wilt alleen het beste voor haar. Daarom is er CATLINK, om de manier waarop je voor je geliefde kat zorgt te revolutioneren. Welkom bij CATLINK, waar technologie en liefde voor dieren samenkomen en kattenverzorging nog nooit zo eenvoudig en comfortabel heeft aangevoeld.

Zelfreinigende Kattenbakken: CATLINK Litter Box Scooper Pro X Young, CATLINK Litter Box Scooper Pro X Luxury, en CATLINK Litter Box Scooper SE BayMax

De missie van CATLINK is om de dagelijkse verzorging van je kat te vereenvoudigen en tegelijkertijd haar comfort, hygiëne en welzijn te maximaliseren. Laten we eens kijken naar de drie innovatieve modellen: de CATLINK Litter Box Scooper Pro X Young, CATLINK Litter Box Scooper Pro X Luxury, en de CATLINK Litter Box Scooper SE BayMax.

CATLINK Litter Box Scooper Pro X Young

De CATLINK Litter Box Scooper Pro X Young is een intelligente kattenbakrevolutie. Met zijn geavanceerde sensorproces scheidt hij afval van schone kattenbakvulling en verwijdert automatisch de klonten naar een afvalcontainer. Geen dagelijks scheppen meer! De Wi-Fi-connectiviteit stelt je in staat om de kattenbak op afstand te controleren en te bedienen, en de bijbehorende app geeft inzicht in de gezondheid van je kat. Eenvoudig te installeren, zonder speciale accessoires, en compatibel met verschillende soorten kattenbakvulling - de Pro X Young heeft alles wat je nodig hebt.

CATLINK Litter Box Scooper Pro X Luxury

Voor degenen die op zoek zijn naar ultiem gemak en luxe, biedt de Pro X Luxury topklasse functies. Met verbeterde schoonmaakmogelijkheden, een stillere werking en slimme connectiviteit, kun je de kattenbak monitoren en bedienen via een smartphone-app. Dit model biedt een hoog niveau van comfort en gebruiksgemak, met functies zoals de statusweergave van de vulling, een slaapmodus voor ongestoorde nachten, een automatisch nachtlampje voor oudere katten, en een instelbare cyclus timer.

CATLINK Litter Box Scooper SE BayMax

De CATLINK Litter Box Scooper SE BayMax gaat nog een stap verder. Met een robuust ontwerp biedt hij voldoende ruimte voor grotere katten of huishoudens met meerdere katten. De automatische zelfreinigingsfunctie betekent geen dagelijks scheppen en minimale geurverspreiding. Dankzij de bijbehorende app kun je in realtime de vullingsniveaus van afval en kattenbakvulling volgen en zelfs het gewicht van je kat meten. Dit model biedt optimale ruimte voor je kat en is perfect voor elk huishouden.

CATLINK Accessoires

Ontdek speciaal ontwikkelde accessoires die je kattenverzorgingsroutine nog gemakkelijker maken:

CATLINK Stairway voor CATLINK Scooper Pro X

De CATLINK Stairway maakt het voor je kat eenvoudiger om toegang te krijgen tot de Pro X kattenbak. De zachte helling is ideaal voor oudere katten of katten met mobiliteitsproblemen, waardoor hun comfort en gebruiksgemak worden verbeterd.

CATLINK Stairway 2 voor CATLINK Scooper SE BayMax

Speciaal ontworpen voor de SE BayMax, biedt deze stevige trap een brede, antislip oppervlakte die het voor grotere katten gemakkelijk maakt om de kattenbak veilig en comfortabel te betreden.

De Toekomst van kattenverzorging

Met CATLINK ervaar je de toekomst van kattenverzorging. Bevrijd jezelf van de dagelijkse zorg voor de kattenbak en geniet van een schone, geurvrije omgeving voor jou en je kat. Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van huisdierbezitters die hun leven hebben veranderd met CATLINK.