Gaming

Nu bij SB Supply: de beste gaming deals!

Op deze pagina vind je de leukste artikelen die daar voor gaan zorgen! Al onze gaming artikelen zijn speciaal voor jou geselecteerd! Elke dag heeft SB Supply de beste gaming deals voor jou, zodat je eindeloos kan genieten van je favoriete games! SB Supply biedt een variërend gaming aanbod met o.a. Playstation 4 headsets, Xbox One controllers en Gamestoelen van Gear4U. Bekijk de beste deals nu en wees snel, want op = op!

Game accessoires bij SB Supply

Gaming accessoires

Met onze game accessoires kun je jouw game ervaring uitbreiden en nog meer genieten van je favoriete games. Met onze top artikelen haal je nog meer uit je games! Sluit bijvoorbeeld een nieuwe headset aan op je game device d.m.b. een USB-stick die je in je device plaatst. Met een headset hoor je het geluid nog beter en kan je nog beter communiceren met je team.

Een gaming headset voor iedereen

Voor een gamer is het ontzettend belangrijk dat het geluid wat zich in de game afspeelt goed hoorbaar is. Met een goede game headset wordt deze behoefte vervuld. Het is namelijk zo dat deze headsets speciaal zijn ontworpen voor gamers. De headsets zijn ontwikkeld met speciale technologieën waardoor je elk specifiek geluid goed hoort en ook nog kan thuis brengen vanaf welke richting het komt. Wacht dus niet langer met het bestellen van jouw gaming headset want op = op!

Controllers voor de PS4 & Xbox

Ook een goede controller kan voor een gamer niet ontbreken. Daarom heeft SB Supply voor jou de perfecte game controllers in het assortiment toegevoegd. Deze controllers zijn te koppelen met verschillende apparaten zoals PC en Xbox One. Dit kan zowel bedraad als draadloos, waardoor je de vrije ruimte krijgt om moeiteloos jezelf te verplaatsen. 

Gamestoelen en bureaustoelen

Tijdens het gamen moet je ook een beetje op jezelf letten. Denk bijvoorbeeld aan je houding. Met een goede gamestoel kan je urenlang achter elkaar gamen. SB Supply heeft de beste gamestoel voor jou op voorraad. Kies nu uit wel meer dan tien verschillende Gear4U gamestoelen en vind de beste voor jou. 

Game bureau voor jouw gaming setup

Speciaal ontworpen voor de gamer. Deze bureaus voor gaming zijn dan ook erg populair tegenwoordig. Schuif aan, start de pc op en lever ongeëvenaarde prestaties. Onze gaming desks van Fourze en Nordic Gaming staan voor je klaar. Naast de regulier game bureaus hebben we ook verstelbare gaming desks. Doormiddel van een elektrisch systeem kun je het bureau eenvoudig in hoogte verstellen. 

Wordt een professionele gamer met onze streaming kits

De streaming kits van SB Supply maken het mogelijk om jouw stem kraakhelder op te nemen. Ideaal voor gamers, youtubers en streamers van beginners tot experts. Zo vind je onder andere microfoons met schaarstandaard en complete sets met green screen

Kabelmanagement voor gaming

Wanneer je urenlang achter het scherm doorbrengt wil je niet gestoord worden door een warboel aan kabels. Bij SB Supply hebben we hier aan gedacht. Via verschillende kabelmanagement oplossingen berg je alles netjes en geordend op.

Verschillende gaming merken

Bij SB Supply zijn we de samenwerking aangegaan met een aantal revolutionare gaming merken. Nordic Gaming, Gear4U, Fourze en Ranqer hebben een breed aanbod in allerlei gaming accessoires. Zo til je jouw game setup naar een heel nieuw niveau. Want wanneer prestaties echt tellen ga je voor niets minder dan het beste.