Affiliate programma van SB Supply (sbsupply.nl)

Affiliate programma van SB Supply
Sterke merken als AppleCase-MateGriffinSENA en ons eigen merk SB – Dat is samen met onze site het succes van SB Supply. Profiteer hier ook van! Via het affiliate programma van SB Supply heeft u de mogelijkheid om de producten van SB Supply aan te bieden op uw website en hier geld mee te verdienen!

Verdien geld met uw website
Iedere bezoeker die via uw link op de website van SB Supply terecht komt en daar een aankoop doet ontvangt een vergoeding. Deze vergoeding is een percentage van het aankoopbedrag. En: hoe meer uw verkoopt, des te meer u verdient. Wij werken namelijk met een staffelvergoeding.

Hoe werkt het?
Als affiliate neemt u op uw website een banner of tekstlink op naar sbsupply.nl. Bezoekers van uw website hebben nu de mogelijkheid om producten te bestellen op onze website. Door op een banner of tekstlink te klikken komt de bezoeker op sbsupply.nl terecht.

Word een Affiliate!
SB Supply is aangesloten bij:


- TradeTracker 

Na aanmelding voor ons programma kunt u gebruik maken van dit materiaal. De link achter dit materiaal bevat een unieke code. Deze unieke code zorgt ervoor dat het netwerk kan zien dat er via u een aankoop is gedaan. Hiervoor ontvangt u een vergoeding. Het materiaal kan op elk gewenst moment van de website worden verwijderd.