Defunc

defunc

Wil je een individuele en meeslepende muziekervaring? Dan zijn deze draadloze oordopjes van Defunc echt iets voor jou. Ga je ‘s ochtends hardlopen of kijk je ‘s avonds een serie? Alles is mogelijk met dit innovatieve en functionele design. Bekijk nu snel het assortiment van Defunc bij SB Supply!

Aanbieding
Defunc True Sport earbuds black

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 69,99

Aanbieding
Defunc True Sport earbuds white

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 68,90

Aanbieding
Defunc True Talk earbuds white

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 69,99

Aanbieding
Defunc True Talk earbuds black

Normale prijs: € 79,99

Aanbieding prijs € 69,99

4 artikel(en)

Sind 2015 heeft Defunc slechts 1 doel: Het makkelijker maken om de juiste oordopjes te vinden in een doolhofachtige oortelefoonmarkt. Het merk heeft vier originele oortelefoonmodellen in drie prijscategorieën, namelijk Music, Talk, Sport en Hybrid. 

Defunc True Sport

Wil je echt een activiteit maatje dat er altijd voor je is? Dan is de Defunc TRUE SPORT iets voor jou. De oordopjes zijn IPX5 water- en zweetbestendigheid, hebben een nano-coating en ergonomisch MultiTip™️-ontwerp. De combinatie van langdurig comfort en krachtig geluid ondersteunen elke activiteit. Zo ben je altijd ready, welke actie je ook onderneemt. Ervaar het zelf met de Defunc True Sport oordopjes in wit

Defunc True Talk

Toe aan kristalheldere gesprekken? Dan is de Defunc TRUE TALK iets voor jou. Met Pure Voice™️ Bone Conductor Sensor Technology, detecteren deze oordopjes de trillingen van je kaakbeweging wanneer je aan het praten bent. Daarnaast worden storende achtergrondgeluiden zoals win en verkeer automatisch verminderd. Met de Defunc True Talk oordopjes wit ben je op ieder moment klaar voor elk gesprek.

True wirelles earbuds

De True wireless earbuds zijn afgestemd op de moderne en echt manier van leven zodat je het juiste geluid voor het juiste moment krijgt. De 7 verschillende True wireless oordopjes modellen zijn ontworpen om op zeven verschillende manieren uitstekend goed te functioneren. Met Defunc is het tijd om jouw draadloze leven echt te verbeteren.