Gaming keyboards

Een gaming keyboard voor ultieme prestaties

Bij SB Supply begrijpen we dat een gaming keyboard niet zomaar een toetsenbord is, maar een krachtig instrument om je gamingvaardigheden te versterken en de ultieme spelervaring te realiseren. Ons assortiment gaming keyboards, ontworpen voor serieuze gamers, biedt niet alleen snelheid en precisie, maar ook duurzaamheid en comfort. Mechanische gaming keyboards verheffen je spel met responsieve toetsaanslagen en programmeerbare mogelijkheden, terwijl aanpasbare RGB-achtergrondverlichting je setup visueel verbetert.

Aanbieding
Fourze GK130 Gaming Keyboard mechanisch

Normale prijs: € 99,99

Aanbieding prijs € 69,99

Aanbieding
Apple Magic Keyboard with Touch ID QWERTY NL White

Normale prijs: € 159,99

Aanbieding prijs € 129,99

Aanbieding
Aanbieding
Apple Magic Keyboard with Touch ID QWERTY INT White

Normale prijs: € 159,99

Aanbieding prijs € 139,99

Aanbieding
Aanbieding
Apple Magic Keyboard with Touch ID QWERTY UK White

Normale prijs: € 159,99

Aanbieding prijs € 129,99

Aanbieding
Aanbieding
Apple Magic Keyboard with Touch ID QWERTZ White

Normale prijs: € 159,99

Aanbieding prijs € 119,99

11 artikel(en)

Premium Gaming Keyboards van SB Supply

In de dynamische wereld van gaming draait alles om precisie, snelheid en de juiste uitrusting om de concurrentie voor te blijven. Bij SB Supply begrijpen we dat een gaming keyboard niet zomaar een toetsenbord is, maar een essentieel instrument om jouw gamingvaardigheden te verbeteren en de ultieme spelervaring te bereiken. Onze keyboards zijn niet alleen ontworpen voor snelheid en precisie, maar ook voor duurzaamheid en comfort, zodat je zelfs tijdens de meest intense speelsessies optimaal presteert.

Mechanische precisie: Voel de kracht van elke toetsaanslag

Onze selectie van mechanische gaming keyboards tilt jouw gamingervaring naar een hoger niveau. Met geavanceerde mechanische switches kun je rekenen op responsieve en tactiele toetsaanslagen die je een voorsprong geven in elke wedstrijd. Personaliseer je toetsaanslagen met programmeerbare toetsen en macro's voor een competitieve voorsprong.

RGB-achtergrondverlichting en stijl: Laat jouw setup stralen

Naast functionaliteit is stijl een belangrijk aspect van gaming. Onze gaming keyboards zijn voorzien van aanpasbare RGB-achtergrondverlichting, waarmee je een verbluffende visuele esthetiek kunt creëren die past bij jouw gaming setup. Kies uit een breed scala aan verlichtingsopties en effecten om de sfeer te bepalen terwijl je in het heetst van de strijd bent.

Ergonomisch ontwerp: Comfort voor lange spelsessies

We begrijpen hoe belangrijk comfort is tijdens lange spelsessies. Daarom zijn onze gaming keyboards voorzien van ergonomische ontwerpen die vermoeidheid verminderen en langdurig comfort bieden. Of je nu in een intense esports-wedstrijd zit of geniet van een uitgebreide RPG, jouw gaming keyboard moet je ondersteunen zonder dat dit ten koste gaat van je prestaties.