iPhone 15 Pro cases & hoesjes

Ontdek het perfecte hoesje voor jouw iPhone 15 Pro!

Het kiezen van het juiste hoesje voor je iPhone 15 Pro gaat verder dan alleen kleur en stijl; het draait om het vinden van de perfecte match die naadloos aansluit op jouw levensstijl en dagelijkse behoeften. Bij SB Supply begrijpen we dat en daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan hoesjes, zodat jij precies kunt vinden wat bij jou past.

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Catalyst Waterproof Case iPhone 15 Pro

Normale prijs: € 99,00

Aanbieding prijs € 79,00

25 artikel(en)

Ontdek ons uitgebreide assortiment hoesjes en vind de perfecte match die naadloos aansluit op jouw levensstijl en behoeften. Kies voor bescherming op maat, stijlvolle ontwerpen en duurzame kwaliteit, zodat je iPhone 15 Pro optimaal beschermd blijft en er altijd goed uitziet!

Bescherming op maat

Of je nu een avonturier bent die graag buiten is, een professional die veel onderweg is of een ouder die extra bescherming nodig heeft, bij ons vind je hoesjes met de juiste mate van bescherming. Van robuuste hoesjes die schokken en stoten opvangen tot elegante leren wallet cases die niet alleen je iPhone beschermen, maar ook ruimte bieden voor pasjes en geld.

Aangepast aan jouw stijl

Je iPhone 15 Pro is een verlengstuk van jezelf, en je hoesje zou dat ook moeten zijn. We hebben een breed scala aan stijlen en ontwerpen, zodat je een hoesje kunt kiezen dat perfect bij jouw persoonlijkheid en smaak past. Van strak en minimalistisch tot opvallend en kleurrijk, er is voor ieder wat wils.

Waterdichte bescherming

Als je vaak te maken hebt met waterrijke omgevingen of graag zwemt, is een waterdicht hoesje een must-have. Onze waterdichte hoesjes bieden betrouwbare bescherming tegen vocht, zodat je zonder zorgen van je iPhone 15 Pro kunt genieten, zelfs in de meest uitdagende situaties.